Σπέτσια – Λάτσιο 3-4: «Απόδραση» στο 90′ για τη Λάτσιο

Σπέτσια – Λάτσιο 3-4: «Απόδραση» στο 90′ για τη Λάτσιο

Η Λάτσιο επικράτησε με 4-3 της Σπέτσια εκτός έδρας σε ένα συναρπαστικό ματς χάρη σε γκολ του Ατσέρμπι στο 90' για την 35η αγωνιστική της Serie A.

Με γκολ του Φραντσέσκο Ατσέρμπι στο 90ο λεπτό η Λάτσιο επιβλήθηκε με 4-3 της Σπέτσια για την 35η αγωνιστική της Serie A.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Μαυρίτσιο Σάρι έφτασε τους 59 βαθμούς και έχει το πάνω χέρι για την έξοδο στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Η ομάδα της Σπέτσια έμεινε στους 33 βαθμούς και είναι στη 16η θέση.

Ο αγώνας είχε συγκλονιστική εξέλιξη. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Αμιάν.

Ο Ιμόμπιλε ισοφάρισε στο 33΄αλλά ο Αγκούντελο έχει και πάλι προβάδισμα στην Σπέτσια. Στο 54ο λεπτό ο Προβεντέλ ισοφάρισε σε 2-2 αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Χριστόφ έδωσε και πάλι το πάνω χέρι στους γηπεδούχους.

Ο Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς έφερε το ματς στα ίσα στο 68’. Όλα έδειχναν ότι το ματς θα ολοκληρωνόταν χωρίς νικήτρια ομάδα αλλά ο Ατσέρμπι είχε άλλη άποψη και έδωσε τη νίκη στη Λάτσιο στο 90’.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Χριστόφ, Αμιάν, Νικολάου, Ρέκα, Ματζιόρε (81’ Μπαζτόνι), Κίβιορ, Βέρντε (78’ Αντίστ), Αγούδελο (81’ Κοβαλένκο), Γκιασί, Μανάι (90′ Σαλσίδο)

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Πάτρικ (86’ Λουίζ Φελίπε), Λατσάρι, Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Σάβιτς, Κατάλντι (90+3’ Πετσίνι), Μπάσιτς (59’ Αλμπέρτο), Άντερσον (90+3’ Ρομέρο), Ιμόμπιλε, Τζακάνι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ