Λάτσιο – Σαμπντόρια 2-0: «Σφραγίζει» το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Λάτσιο – Σαμπντόρια 2-0: «Σφραγίζει» το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Η Λάτσιο επικράτησε με 2-0 της Σαμπντόρια και βρίσκεται μια… ανάσα από την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτήριο βρίσκεται η Λάτσιο.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι επικράτησε εντός έδρας της Σαμπντόρια με 2-0 για την 36η αγωνιστική της Serie A και έφτασε τους 62 βαθμούς, με την Λάτσιο να είναι στην 5η θέση και να βρίσκεται στο +3 από την 6η Ρόμα και στο +6 από τις Φιορεντίνα και Αταλάντα, που ισοβαθμούν στην 7η θέση. Η Σαμπντόρια από την άλλη έμεινε στους 33 και στην 16η θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν στο 4’ με τον Αλμπέρτο, ενώ στο 20’ ο Οντέρο είπε «όχι» στον Άντερσον. Μια φάση από την οποία μάλιστα ξεκίνησε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. Ο Ρινκόν βρέθηκε απέναντι από τον Στρακόσια, μετά τη σέντρα του Καντρέβα, πήρε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Όλα έδειχναν ότι το πρώτο ημίχρονο θα ολοκληρωνόταν με το σκορ στο 0-0, αλλά ο Πάτρικ είχε διαφορετική άποψη. Στο 41’ ο Αλμπέρτο εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι γηπεδούχοι και ο Πάτρικ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Λάτσιο. Στο 59’ η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έκανε το 2-0 με τον Αλμπέρτο, μετά την πάσα του Λατσάρι. Στη συνέχεια το παιχνίδι «έσβησε», με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 2-0 και να βρίσκονται ακόμα πιο κοντά στην έξοδο στην Ευρώπη.

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Μάρουσιτς, Ατσέρμπι, Λατσάρι (78’ Χισάι), Πάτρικ, Ατσέρμπι, Λουίς Αλμπέρτο (77’ Μπάσιτς), Σάβιτς, Κατάλντι (65’ Λέιβα), Άντερσον, Τζακάνι (83’ Ρομέρο), Ιμόμπιλε

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Μπερεζίνσκι, Φεράρι, Οτζέλο, Κόλεϊ, Βιέιρα Ναν (86’ Τρίμπολι), Θόρσμπι (78’ Άσκιλντσεν), Σαμπίρι (69’ Ντάμσγκααρντ), Ρινκόν, Καντρέβα, Καπούτο (69’ Κουαλιαρέλα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ