Τορίνο – Νάπολι 0-1: Ξύπνησε αργά…

Τορίνο – Νάπολι 0-1: Ξύπνησε αργά…

Η Νάπολι νίκησε δύσκολα με 1-0 στην έδρα της Τορίνο, παρέμεινε στην τρίτη θέση, όμως δεν έχει ελπίδες για τον τίτλο.

Η Νάπολι πέρασε με 1-0 από την έδρα της Τορίνο και κλειδώνει την 3η θέση οριστικά, ενώ αποδεικνύεται ότι θα μπορούσε να χτυπήσει το πρωτάθλημα αν ήταν πιο σοβαρή…

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, ταξίδεψε στο Τορίνο για να νικήσει με έναν αγώνα και τις δύο μεγάλες ομάδες της πόλης. Το 1-0 επί της «γκρανάτα» για την 36η αγωνιστική της Serie A έκανε κατά το ήμισυ τη δουλειά και έστειλε τους παρτενοπέι στο +4 από τη Γιουβέντους, με δύο αγώνες να απομένουν.

Όσον αφορά το ματς, στο 8ο μόλις λεπτό ο Οσπίνα πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε κεφαλιά του Μπελότι, ενώ στο 11’ το σουτ του Ανγκισά έξω από την περιοχή, έξυσε το δοκάρι του Μπερίσα. Στο 31’ ο Μπερίσα έβγαλε δύσκολα το σουτ του Οσιμέν από τα δεξιά ενώ στο 38’ ο Οσπίνα βγήκε γρήγορα και πρόλαβε τον Πρατ.

Στο 46ο λεπτό ο Μπελότι άνοιξε αριστερά στον Μπρέκαλο που έκανε το γύρισμα αλλά ο Πρατ πλάσαρε άστοχα ενώ στο 59’ η Νάπολι κέρδισε πέναλτι και ο Ινσίνιε το εκτέλεσε αλλά είδε τον Μπερίσα να του λέει όχι.

Στο 67’ ο Λινέτι πέρασε κάθετα στον Μπελότι που πλάσαρε άστοχα από ιδανικό σημείο ενώ στο 73’ ο Ρουίθ έκλεψε έξω από την περιοχή από τον Πόμπεγκα, μπήκε όμορφα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ από αριστερά έγραψε το 0-1. Στο 86ο λεπτό ο Ζιελίνσκι άλλαξε με τον Οσιμέν και γύρισε για τον Ελμάς αλλά ο Μπρέμερ έβαλε σωτήρια προβολή στον Σκοπιανό.

Τορίνο: Μπερίσα, Ροντρίγκες, Ίτσο (70’ Ντζιντζί), Βόιβοντα (66’ Ανσάλντι), Μπρέμερ, Σινγκό, Μπρέκαλο (81’ Πελέγκρι), Πρατ, Μαντραγκόρα (66’ Πόμπεγκα), Ρίτσι (66’ Λινέτι), Μπελότι

Νάπολι: Οσπίνα, Μάριο Ρουί, Κουλιμπαλί, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Φαμπιάν Ρουίθ (77’ Λομπότκα), Μέρτενς (68’ Ζιελίνσκι), Ανγκισά, Λοσάνο (68’ Πολιτάνο), Ινσίνιε (77’ Ελμάς), Οσιμέν (90+3′ Πετάνια)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ