Μουρίνιο: «Πλέον κάνω πλάκα με την πρόκριση στον τελικό και την απόλυση» (vid)

Μουρίνιο: «Πλέον κάνω πλάκα με την πρόκριση στον τελικό και την απόλυση» (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε σε συνέντευξη πως πλέον κάνει χιούμορ με το γεγονός πως απολύθηκε πριν παίξει σε τελικό διοργάνωσης όταν βρισκόταν στην Τότεναμ.

Ο Ζόσε Μουρίνιο στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο της Ρόμας, οδήγησε την ομάδα της Αιώνιας Πόλης  στον μεγάλο τελικό του νεοσύστατου Europa Conference League και αποφάσισε να το ρίξει στην πλάκα…

Ο Πορτογάλος είχε απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ μερικές μέρες πριν από τον τελικό του LeagueCup, όπου τα «σπιρούνια» εν τέλει ηττήθηκαν από την Μάντσεστερ Σίτι στο «Γουέμπλεϊ».

«Βρίσκομαι σε μια ώριμη περίοδο στη ζωή και την καριέρα μου. Δεν έχω άσχημα συναισθήματα, αποδέχομαι τα πράγματα όπως συμβαίνουν και όπως έρχονται. Κάθε φορά που μιλάω με Άγγλους δημοσιογράφους κάνω πλάκα ότι αν καταφέρω να βρεθώ σε έναν τελικό μακάρι να μην απολυθώ.

Είναι κάτι που δεν έχει συμβεί σε πολλούς προπονητές και συνέβη σε εμένα. Δεν έχω άσχημα συναισθήματα για την Τότεναμ. Τους εύχομαι τα καλύτερα, ακόμα και στον κ.Λέβι. Όμως, ήταν περίεργο αυτό που συνέβη. Ωστόσο, μου άνοιξε την πόρτα για να έρθω στη Ρόμα και είμαι χαρούμενος» σχολίασε ο Μουρίνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ