Αποθέωσε τον Μάτιτς ο Μουρίνιο

Αποθέωσε τον Μάτιτς ο Μουρίνιο

Μέλι έσταξε για τον Νεμάνια Μάτιτς ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Νεμάνια Μάτιτς θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ολοκληρώνοντας μία καριέρα πέντε ετών στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο 33χρονος Σέρβος, που συνδέεται με συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ έως το 2023 μετράει φέτος 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και στο τέλος της σεζόν θα φύγει από την Αγγλία με προορισμό την Ιταλία και τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν αυτός που τον πήρε στη Γιουνάιτεντ το 2017 και ήδη έχει συμφωνήσει μαζί του για να συνεργαστούν ξανά στην ομάδα της Ρώμης, όπως σχετικά αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ. Τα ρεπορτάζ αυτά αναφέρουν πως ο Μουρίνιο συναντήθηκε στη Ρώμη με τον ατζέντη του Μάτιτς, Βλάντο Λέμιτς, και συμφώνησαν σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο ίδιος ο Μουρίνιο, μιλώντας στο «Sky Sports» μίλησε για τον Σέρβο:

«Ο Νεμάνια είναι ένας φανταστικός παίκτης. Πραγματικός μαχητής και ένας από τους παίκτες που πάντα εμπιστευόμουν. Δεν θέλω να μιλήσω όμως αν θα έρθει στη Ρόμα. Δεν είναι σωστό να κάνω τέτοιες κουβέντες όταν δεν έχει λήξει το συμβόλαιο του», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός για τον Σέρβο μέσο, ο οποίος έχει πρόταση και από τη Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ