Γιουβέντους: Ο Κιελίνι αποχωρεί στο τέλος της σεζόν

Γιουβέντους: Ο Κιελίνι αποχωρεί στο τέλος της σεζόν

Μετά από 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Γιουβέντους, ο εμβληματικός αρχηγός, Τζόρτζιο Κιελίνι ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Η Γιουβέντους στο τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ίντερ, καθώς γνώρισε την ήττα με 4-2 στην παράταση από τους νερατζούρι.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ίντερ ο εμβληματικός αρχηγός της «Μεγάλης Κυρίας», Τζόρτζιο Κιελίνι, ανακοίνωσε ότι στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα αποχωρήσει από τον σύλλογο, καθώς το συμβόλαιο του λήγει και δεν πρόκειται να το ανανεώσει.

Ο Κιελίνι πέρασε 17 ολόκληρα χρόνια ως παίκτης της Γιουβέντους, με τον μέλλον του πολύπειρου αμυντικού μπορεί να βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα στο MLS και την Αμερική. Ο Ιταλός αμυντικός έχει δεχθεί δύο προτάσεις από ομάδες του MLS, με την μια εξ αυτών να είναι η Los Angeles FC, ωστόσο ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός δεν έχει πάρει ακόμη κάποια απόφαση για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τζόρτζιο Κιελίνι: 

«Φέτος τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν, το σημαντικό είναι να γνωρίζουμε αυτή τη διαδικασία που πρέπει να μπει σε εφαρμογή. Έζησα και δύο έβδομες θέσεις όταν ήμουν μεγάλο αγόρι, στην αρχή της καριέρας μου.

Κάναμε αυτά τα δέκα υπέροχα χρόνια, τώρα είναι στο χέρι των αγοριών να συνεχίσουν. Ό,τι μπορούσα να κάνω το έκανα, ελπίζω να άφησα κάτι. Δευτέρα θα αποχαιρετήσω το Στάδιο, δίνω τα σκήπτρα σε πολλούς νέους.

Νομίζω ότι άφησα κάτι και είμαι χαρούμενος που φεύγω σε ένα επίπεδο που είναι ακόμα τόσο ψηλά. Είναι 100% η επιλογή μου, πάντα έλεγα ότι θέλω να φύγω παρόλο που είμαι στα μεγάλα μου επίπεδα, φεύγω με χαρά και γαλήνη. Θα είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της ομάδας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ