Ο Μουρίνιο θέλει τον Ντιμπάλα στη Ρόμα

Ο Μουρίνιο θέλει τον Ντιμπάλα στη Ρόμα

Ο Ζοζέ Μουρίνιο φέρεται να μίλησε με τον Πάουλο Ντιμπάλα προκειμένου να τον πείσει να αφήσει τη Γιουβέντους και να γίνει κάτοικος Ρώμης.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσει από την Γιουβέντους στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου μιας και οι διαπραγματεύσεις μέσα στην χρονιά για την ανανέωση του συμβολαίου του και πλέον ο Αργεντινός αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιταλική Corriere dello Sport ο Ζοζέ Μουρίνιο φαίνεται να έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Πάουλο Ντιμπάλα για τον πείσει να φορέσει την φανέλα της Ρόμα από την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, καθώς το θέλει διακαώς στην ομάδα της Ρώμης.

Όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, πέρα από τις επαφές που φέρονται να έχουν γίνει ανάμεσα στους «τζιαλορόσι» και τους εκπροσώπους του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο Ζοσέ Μουρίνιο λέγεται ότι έχει επικοινωνήσει με τον Ντιμπάλα και του έχει πει: «Είσαι φοβερός παίκτης, θέλω να δουλέψουμε μαζί».

Η Ρόμα, πάντως, από τη στιγμή που ηττήθηκε τη Δευτέρα από τη Φιορεντίνα και δεν έχει εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της συμμετοχή για την επόμενη σεζόν, θα βάλει για λίγο σε αναμονή τα μεταγραφικά ζητήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ