Ζανγκ: «Συγχαρητήρια στην Μίλαν – Συνεχίζουμε με Ιντζάγκι»

Ζανγκ: «Συγχαρητήρια στην Μίλαν – Συνεχίζουμε με Ιντζάγκι»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εφετινή πορεία της Ίντερ, εμφανίστηκε ο Στίβεν Ζανγκ.

Η Ίντερ πάλεψε μέχρι το τέλος για το Scudetto, χάνοντας στο… νήμα το back to back στη Serie A. Ο πρόεδρος των «Νερατζούρι», Στίβεν Ζανγκ, συνεχάρη τη Μίλαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ έστειλε και μήνυμα στήριξης στον Σιμόνε Ιντζάγκι.

Ο ισχυρός άνδρας της Ίντερ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εφετινή πορεία της ομάδας, με τον Ιντζάγκι να παραμένει κανονικά στην άκρη του πάγκου.

«Ήταν μία εκπληκτική σεζόν όπου προσθέσαμε δύο τίτλους στη συλλογή μας και προκριθήκαμε στους 16 του Champions League μετά από αρκετά χρόνια.

Δυστυχώς δεν κερδίσαμε το πρωτάθλημα, είδαμε όμως ότι παλέψαμε μέχρι τέλους. Συγχαρητήρια στην Μίλαν και στους άλλους ανταγωνιστές μας στην Serie A.

Χαρήκαμε που είδαμε τους φιλάθλους μας να γιορτάζουν. Συνολικά, ήταν μία ιστορική χρονιά που θα θυμόμαστε»,  δήλωσε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει:

«Σκεφτόμαστε ήδη τη νέα σεζόν όπου βασικός μας στόχος είναι να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και να παλεύουμε για τα μεγάλα τρόπαια. Αρχίσαμε πριν από έξι χρόνια.

Επιτέλους, πήραμε το πρωτάθλημα πέρυσι και φέτος προσθέσαμε δύο τρόπαια στη συλλογή μας, Αυτό δείχνει πως είμαστε στη σωστή κατεύθυνση.

Είπα στον προπονητή πριν μερικούς μήνες ότι το να δουλεύω μαζί του, με κρατάει ήρεμο. Είναι απόλαυση να συνεργάζεσαι μαζί του. Είναι πολύ έξυπνος, ένας σπουδαίος προπονητής, κάτι που βλέπεις με τα αποτελέσματα στο χορτάρι.

Θα προχωρήσουμε μαζί και έχει την υποστήριξη τόσο της διοίκησης όσο και των φιλάθλων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ