«Μύθος» Ντε Μπρόινε: Σκόραρε 10 περισσότερα γκολ στην Premier League από όσα «έπρεπε»! (Pic)

«Μύθος» Ντε Μπρόινε: Σκόραρε 10 περισσότερα γκολ στην Premier League από όσα «έπρεπε»! (Pic)

Ένα φοβερό στατιστικό του Κέβιν Ντε Μπρόινε το οποίο αποδεικνύει πως ο Βέλγος ήταν για άλλη μια φορά καταλυτικός για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μπορεί στην τελευταία αγωνιστική να μη σκόραρε, ωστόσο ο ρόλος του Κέβιν Ντε Μπρόινε στο φετινό πρωτάθλημα που κατέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι ήταν κάτι παραπάνω από σημαντικός.

Ο Βέλγος σούπερ σταρ πραγματοποίησε ακόμη μια ονειρική σεζόν στο Μάντσεστερ και οδήγησε τους Πολίτες στην κατάκτηση της φετινής Premier League, έχοντας μάλιστα και την ασίστ στο μεγάλο γκολ του Γκουντογκάν, με το οποίο ο Γερμανός έδωσε την κούπα στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Για τον Ντε Μπρόινε ωστόσο, η φετινή σεζόν ήταν ξεχωριστή, κυρίως της μεγαλύτερης συνεισφοράς που είχε στον τομέα του γκολ. Και μάλιστα, ο Βέλγος «μάγος» σκόραρε περισσότερες φορές από όσες… έπρεπε κανονικά!

Σύμφωνα με τις ειδικές μετρήσεις που γίνονται για τα xGoals, ο Ντε Μπρόινε «έπρεπε» να είχε ολοκληρώσει τη σεζόν με… σχεδόν 6 γκολ! Πόσα σκόραρε τελικά; 15! Που σημαίνει πως ο Κέβιν Ντε Μπρόινε σκόραρε περίπου δέκα γκολ περισσότερα από αυτά που κανονικά θα «έπρεπε» να είχε σκοράρει στη φετινή Premier League!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ