Στο στόχαστρο της Γιουβέντους ο Παπασταθόπουλος

Στο στόχαστρο της Γιουβέντους ο Παπασταθόπουλος

Την περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου κοιτάζει η Γιουβέντους για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής.

Η βαριά εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-0 αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις στο στρατόπεδο της Γιουβέντους, η οποία θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport αρκετοί είναι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ των μπιανκονέρι, ενώ ήδη κυκλοφορούν αρκετά σενάρια για μεταγραφικούς στόχους.

Συγκεκριμένα, για το κέντρο της άμυνας η Gazzetta dello Sport γράφει ότι οι έμπειροι Κιελίνι, Μπαρτζάλι θα ανανεώσουν το συμβόλαιό τους, ο Ματία Καλντάρα θα αποκτηθεί ενώ ανάμεσα στις λύσεις για την ενίσχυση της άμυνας, είναι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας για τον διεθνή Έλληνα κεντρικό αμυντικό ενδιαφέρον υπάρχει από Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ πολλά σενάρια τον μπλέκουν και με την Τσέλσι. Παρόλα αυτά αρέσει αρκετά στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος θεωρεί πως μπορεί να συνθέσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τον Κιελίνι.

Βέβαια, η τελευταία κουβέντα ανήκει στην Ντόρτμουντ η οποία κοστολογεί τον Έλληνα αμυντικό στα 30 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο προς το παρόν δεν προτίθεται να δώσει η Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ