Ντε Λιχτ: «Εγώ θα αποφασίσω για την ανανέωση»

Ντε Λιχτ: «Εγώ θα αποφασίσω για την ανανέωση»

Η Γιουβέντους τον υπολογίζει ως τον επόμενο αρχηγό στο κέντρο της άμυνας, ωστόσο ο Ματάις Ντε Λιχτ δεν είναι σίγουρος για το αν θα ανανεώσει με τους «μπιανκονέρι»

Το συμβόλαιο του Ματάις Ντε Λιχτ με την Γιουβέντους εκπνέει ο καλοκαίρι του 2014 και επιθυμία των μπιανκονέρι είναι να του προσφέρουν νέο ως το 2026, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έπειτα και από την αποχώρηση του Τζόρτζιο Κιελίνι να τον προορίζει για τον επόμενο ηγέτη της άμυνας.

Ωστόσο ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως ακόμη κάνει σκέψεις κάτι που φρόντισε να κάνει γνωστό και μέσα από δηλώσεις του:

«Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη συζητήσεις και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα αποφασίσω εγώ αν θα ανανεώσω ή θα κοιτάξω αλλού. Πάντα έπαιρνα τις αποφάσεις μου βάσει του αθλητικού σχεδίου που υπήρχε και δύο διαδοχικές τέταρτες θέσεις δεν είναι αρκετές.

Είναι ανάγκη να κάνω ένα βήμα προς τα μπροστά, αυτά είναι απογοητευτικά αποτελέσματα», τόνισε ο Ντε Λιχτ για να προσθέσει:

«Αυτή για μένα ήταν η καλύτερη σεζόν από αριθμό αγώνων που έδωσα και από την απόδοσή μου. Οι τραυματισμοί των Κιελίνι και Μπονούτσι μου έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξω την αξία μου, τώρα πρέπει να κάνω ένα περαιτέρω βήμα».

Σημειώνεται πως ο Ντε Λιχτ αμείβεται με 8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως συν μπόνους ενώ σε περίπτωση που δεχτεί πρόταση από τη διοίκηση να ανανεώσει με μικρότερες απολαβές, τα ιταλικά ΜΜΕ εκτιμούν πως οι μπιανκονέρι είναι έτοιμοι να δεχτούν να μειωθεί το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης που αυτή τη στιγμή είναι στα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ