Μίλαν : «Να πάμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει» είπε ο Γκατούζο

Μίλαν : «Να πάμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει» είπε ο Γκατούζο

Έτοιμος για σκληρή δουλειά, προκειμένου να οδηγήσει και πάλι τη Μίλαν στο δρόμο των επιτυχιών, δηλώνει ο Τζενάρο Γκατούζο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Ροσονέρι ως το καλοκαίρι του 2021.

Ο Τζενάρο Γκατούζο φαινόταν μια λύση ανάγκης στη Μίλαν. Ωστόσο, ο Ιταλός χάρη στη δουλειά του τους τελευταίους τέσσερις μήνες στους Ροσονέρι, αλλά και την αποτελεσματικότητά του κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του συλλόγου, οι οποίοι μαζί του οραματίζονται ένα λαμπρό μέλλον.

Γι’ αυτό το λόγο και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ανανέωσαν τη μεταξύ τους συνεργασία που πλέον θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2021, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης (5/4).

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Γκατούζο τόνισε πως στόχος του είναι να οδηγήσει και πάλι τους Μιλανέζους στις μεγάλες επιτυχίες, όπως πριν από μερικά χρόνια συνέβαινε στις τάξεις των Ροσονέρι.

«Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Αν δεν ήταν οι Φασόνε και Μιραμπέλι δεν θα ήμουν εδώ πέρα αυτή τη στιγμή. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι προπονητής της Μίλαν. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για όλα όσα έχουν κάνει σε αυτούς τους τέσσερις μήνες. Όλοι ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε έτσι στο μέλλον, προκειμένου η Μίλαν να επιστρέψει εκεί που πραγματικά πρέπει να είναι», από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Μάρκο Φασόνε, πρόσθεσε:

«Δεν χρειάστηκε να μιλήσουμε πολύ με τον Γκατούζο για να τα βρούμε. Πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στο project μας που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Ο «Ρίνο» θα είναι ο προπονητής μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ