Μένει ελεύθερος o Μπαλντέ που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ

Μένει ελεύθερος o Μπαλντέ που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ

Όπως αναφέρουν στην Ιταλία, ο 27χρονος Σενεγαλέζος εξτρέμ ενεργοποίησε μια ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του και μένει ελεύθερος από την Κάλιαρι.

Εξελίξεις στην υπόθεση του Κεϊτά Μπαλντέ, με τον 27χρονο Σενεγαλέζο μεσοεπιθετικό, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, να μένει ελεύθερος από την Κάλιαρι! Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο Αφρικανός εξτρέμ ενεργοποίησε μια ρήτρα στο συμβόλαιό του και θα μείνει ελεύθερος από την ομάδα της γειτονικής χώρας.

Ο Μπαλντέ, ο οποίος πέρσι πραγματοποίησε 26 εμφανίσεις με 3 γκολ και 2 ασίστ, φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν δείχνει ιδιαίτερα «ζεστός» στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως τονίζει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, το όνομα του Κεϊτά Μπαλντέ βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, με τις Γαλατασαράι και Μπεσίκτας να έχουν εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον τους.

Σύμφωνα, πάντως, με τα όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα, ο Κεϊτά θέλει να αγωνιστεί σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και είναι διατεθειμένος να περιμένει όσο χρειαστεί, προκειμένου να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

O Μπαλντέ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια μετακόμισε στην Ιταλία για την Λάτσιο, ενώ πριν πάει στην Κάλιαρι αγωνίστηκε σε Ιντερ, Μονακό και Σαμπντόρια. Συνολικά στην καριέρα του έχει 299 συμμετοχές, με 78 γκολ και 43 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ