Ο ελεύθερος Λυκογιάννης, οι τρεις Ιταλικές ομάδες, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ

Ο ελεύθερος Λυκογιάννης, οι τρεις Ιταλικές ομάδες, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης έμεινε ελεύθερος από την Κάλιαρι και στην Ιταλία υπάρχουν αναφορές για ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Μετά από μία τετραετία στην Κάλιαρι ο Μπάμπης Λυκογιάννης είναι ελεύθερος να συνεχίσει να καριέρα του σε άλλη ομάδα αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα.

Ο Έλληνας φουλ μπακ βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση ομάδας και στη γειτονική χώρα εμπλέκουν το όνομά του τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με την ΑΕΚ. Σενάριο που δεν συγκεντρώνει βέβαια και πολλές πιθανότητες αφού ούτε οι «ερυθρόλευκοι» ούτε οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται να έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον διεθνή άσο.

Παράλληλα, αρκετές φαίνεται πως είναι οι ομάδες της Serie A που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Λυκογιάννη και είναι λογικό από τη στιγμή που έχει μείνει ελεύθερος. Συγκεκριμένα Σαλερνιτάνα, Μπολόνια και Λέτσε είναι τρία κλαμπ που έχουν το όνομα του στη λίστα τους.

Η Σαλερνιτάνα μάλιστα φέρεται να έχει κάνει ήδη ένα ραντεβού μαζί του και μοιάζει αυτή τη στιγμή να έχει μικρό προβάδισμα έναντι των υπολοίπων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ