Έστειλαν πακέτα με σφαίρες στα γραφεία των επικεφαλής διαιτησίας στην Ιταλία

Έστειλαν πακέτα με σφαίρες στα γραφεία των επικεφαλής διαιτησίας στην Ιταλία

Όπως αποκάλυψε ο σύνδεσμος διαιτητών της Ιταλίας, πακέτα με γεμάτες σφαίρες έφτασαν στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, ως ένδειξη για τη χρήση του VAR!

Σκηνικά απείρου… κάλλους έλαβαν χώρα στην Ιταλία αφού ο πρόεδρος της Ένωσης Διαιτητών, Μαρτσέλο Νίτσι, αποκάλυψε ότι στα γραφεί της ομοσπονδίας έφτασαν πακέτα γεμάτα σφαίρες, ως ένδειξη διαμαρτυρία για τη χρήση του VAR!

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Μεγάλη Πέμπτη με θέμα την αγωγή των φιλάθλων της Λάτσιο εναντίον των διαιτητών του αγώνα με την Τορίνο, Πιέρο Τζιακομέλι και Μάρκο ντι Μπέλο, ο Νίτσι καταδίκασε την ενέργεια και την χαρακτήρισε «σκανδαλώδη».

«Πρόσφατα υπήρξαν διαμαρτυρίες και ακόμη περισσότερα πράγματα εναντίον διαιτητών και κανείς δεν είπε κουβέντα γι’ αυτό. Χθες, ο Ντι Μπέλο έβγαλε το ντέρμπι του Μιλάνο πολύ καλά, όμως αυτός κι ακόμα ένας άνθρωπος θα εμφανιστούν ενώπιον του ειρηνοδικείου για υποτιθέμενα σφάλματα. Εκκλήθησαν από την Ένωση Καταναλωτών, κάτι πολύ σοβαρό.

Πείτε μου, αν ο Λιονέλ Μέσι ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ή ένας παίκτης της Serie A, χάσει μια ευκαιρία, θα καταλήξει στο δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα; Είναι σκανδαλώδες. Πώς μπορούμε να στέλνουμε τους διαιτητές στα γήπεδα όταν, αν συμβεί να υποπέσουν σε κάποιο λάθος, θα έχουν αυτήν τη μοίρα;».

Έπειτα, ο Ιταλός πρώην διεθνής διαιτητής προέβη στην αποκάλυψη: «Στα γραφεία της AIA λάβαμε φακέλους που περιελάμβαναν σφαίρες με παραλήπτες εμένα, τον αντιπρόεδρο (σ.σ. Ναρκίζο Πιζακρέτα) και τον (σ.σ. επικεφαλής VAR) Νικόλα Ριτσόλι.

Ένας τηλεσχολιαστής είπε σε μετάδοση ‘στον πόλεμο πυροβολείς, πρέπει να πυροβολήσουμε τους διαιτητές’. Τον αναφέραμε και θα ακολουθούμε την ιστορία καθώς εκτυλίσσεται, όμως ως αποτέλεσμα τέτοιων ενεργειών δεχόμαστε σφαίρες στην αλληλογραφία μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ