Στο στόχαστρο της Γαλατασαραϊ ο Βιδάλ

Στο στόχαστρο της Γαλατασαραϊ ο Βιδάλ

Με το συμβόλαιο του Αρτούρο Βιδάλ στην Ίντερ να ολοκληρώνεται σύντομα, ο Χιλιανός μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο της Γαλατασαραϊ.

Έχοντας συμπληρώσει μια διετία με τα χρώματα της Ίντερ και έχοντας κατακτήσει 1 πρωτάθλημα 1 Κύπελλο και 1 Σούπερ καπ, ο Αρτούρο Βιδάλ βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο από τον σύλλογο του Μιλάνο.

Παρά το γεγονός όμως ότι έχει προσφέρει σημαντικές λύσεις στους νερατζούρι, το γεγονός πως έχει ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια μέσα στην ομάδα είναι κάτι που λειτουργεί εις βάρος του στην παρούσα φάση, με τους διοικούντες του σύλλογου να εξετάζουν την λύση της συνεργασίας τους με τον πολύπειρο μέσο.

Κάτι τέτοιο έχει κινητοποιήσει αρκετές ομάδες παρά το 35 χρόνια του Βιδάλ, με τρεις από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού να είναι μάλιστα στην πρώτη γραμμή της λίστας των υποψηφίων: η Ίντερ Μαϊάμι, η Μπόκα Τζούνιορς και η Φλαμένγκο.

Στο «κόλπο» της απόκτησης του έχει μπει και η Γαλατασαραϊ, με τους Τούρκους να έχουν προσέγγισει τον μάνατζέρ του προσφέροντας του 3.000.000 ευρώ το χρόνο για να μετακομίσει στη γειτονική μας χώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ