Νάπολι : Δεν ανανεώνει ο Σάρι

Νάπολι : Δεν ανανεώνει ο Σάρι

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Μαουρίτσιο Σάρι και του προέδρου της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, δεν πηγαίνουν τόσο καλά, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει άδοξο τέλος σε αυτές.

Υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Σάρι η Νάπολι όχι μόνο παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Αλλά είναι και άκρως αποτελεσματική. Μάλιστα, οι Παρτενοπέι μαζί του έφτασαν τόσο πέρυσι όσο και φέτος να αγγίξουν τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Γι’ αυτό το λόγο και ο πρόεδρος του συλλόγου, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις μαζί του, ώστε να τον πείσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Παρτενοπέι.

Ωστόσο, αυτό για την ώρα μόνο εύκολο δεν φαντάζει. Μάλλον το ακριβώς αντίθετο. Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ οι δύο άνδρες δεν τα βρίσκουν στο μπάτζετ που θα υπάρχει το καλοκαίρι για μεταγραφική ενίσχυση με τον Σάρι να ζητάει τουλάχιστον δύο μεταγραφές της τάξεως των 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Από την άλλη ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας πιστεύει πως η Νάπολι πρέπει και μπορεί να στηριχτεί στους νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και όχι να πληρώσει αδρά για να πάρει έτοιμους.

Ως εκ τούτου η μεταξύ τους συνεργασία, με τα τωρινά δεδομένα, θα λάβει τέλος τον Μάιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ