Μάτιτς: «Ήρθα στην Ρόμα για χάρη του Μουρίνιο»

Μάτιτς: «Ήρθα στην Ρόμα για χάρη του Μουρίνιο»

Ο Νεμάνια Μάτιτς παρουσιάστηκε με κάθε επισιμότητα από την Ρόμα αναφέροντας χαρακτηριστικά πως επέλεξε τους «τζιαλορόσι» για χάρη του, Ζοσέ Μουρίνιο.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα στη Premier League, o Νεμάνια Μάτιτς βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στη Ρόμα. Ο Σέρβος χαφ ήταν προσωπική επιλογή του, Ζοσέ Μουρίνιο με τον οποίο είχαν συνεργαστεί ξανά σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.

Οι δύο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην παρουσίαση του, Μάτιτς από τους Ρωμαίους, με τον πολύπειρο μέσο να αποκαλύπτει πως ο λόγος που επέλεξε τους «τζιαλορόσι» ήταν ο Πορτογάλος τεχνικός.

Διαβάστε επίσης: «Πέντε εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός για τον Εμπουκού»

«Με τον Μουρίνιο γνωριζόμαστε πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που τον βρήκα εδώ. Είμαι εδώ για εκείνον, αλλά είμαι επίσης χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας.

Προσπαθώ να ξεπεράσω τον Λάμπαρντ ως ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο. Πιστεύω ότι ο σύλλογος έχει ποιοτικούς παίκτες και νεαρούς, οι οποίοι θα είναι σημαντικοί στο μέλλον. Ανυπομονώ να ξεκινήσω», ανέφερε ο Μάτις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ