Πογκμπά: «Επιστρέφω στο σπίτι μου»

Πογκμπά: «Επιστρέφω στο σπίτι μου»

Ο Πολ Πογκμπά εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή του στη Γιουβέντους, την οποία χαρακτήρισε σπίτι του.

Ως «επιστροφή στο σπίτι» χαρακτήρισε την επάνοδό του στη Γιουβέντους ο Πολ Πογκμπά, κατά την επίσημη παρουσίασή του. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που επιστρέφω σπίτι μου, γιατί εδώ αισθάνομαι πραγματικά στο σπίτι μου. Είδατε πώς με υποδέχθηκε ο κόσμος, είναι κάτι παραπάνω από όνειρο για εμένα», δήλωσε ο Γάλλος μέσος, ο οποίος είχε μία εξαιρετικά επιτυχημένη τετραετία (2012-16) στο Τορίνο, πριν αναχωρήσει για την Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης: «Σπάει» τα ταμεία της για Λεβαντόφσκι η Μπαρτσελόνα – Αυτή είναι η τελική της πρόταση

Με τη Γιουβέντους να έχει μείνει εκτός της πρώτης τριάδας του καμπιονάτο τα δύο τελευταία χρόνια, η απόκτηση του Πογκμπά (ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γιουνάιτεντ) έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό και προσδοκίες για επιστροφή στην κορυφή. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στηρίζει πολλά στον 29χρονο χαφ, αλλά κι αυτός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της ομάδας: «Είχα πάντα καλή σχέση μαζί του και φέτος, πριν έρθω, μιλήσαμε. Είχα τόσο καλές χρονιές μαζί του (σ.σ. οι δυο τους συνυπήρξαν στη Γιουβέντους από το 2014 έως το 2016). Για μένα, είναι η κατάλληλη στιγμή και ο κατάλληλος άνθρωπος».

Ο Γάλλος διεθνής άσος ρωτήθηκε αν μετάνιωσε για την απόφασή του να μεταγραφεί το 2016 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και απάντησε αρνητικά: «Ποτέ. Πιστεύω στη μοίρα. Είμαι ικανοποιημένος για όλες τις επιλογές που έχω κάνει, έτσι είναι η ζωή. Κάποιες φορές κάνεις επιλογές που δεν σου προσφέρουν ικανοποίηση, αλλά είμαι χαρούμενος γι’ αυτά τα χρόνια. Στο Μάντσεστερ μεγάλωσα, έμαθα, έγινα άνδρας» ανέφερε ο Πογκμπά, αν και παραδέχθηκε ότι τον πείραξε ο μειωμένος χρόνος συμμετοχής, αλλά και το γεγονός ότι συχνά χρησιμοποιήθηκε σε διαφορετική θέση από αυτή που προτιμά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ