«Μάχη» Σαμπντόρια – Εμπολι για την απόκτηση του Κασάμι (Vids)

«Μάχη» Σαμπντόρια – Εμπολι για την απόκτηση του Κασάμι (Vids)

Ο Παϊτίμ Κασάμι ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο Καμπιονάτο. Σαμπντόρια και Εμπολι κατέθεσαν επίσημες προτάσεις.

Ο Παϊτίμ Κασάμι έχει πέραση στην Ιταλία και τη Serie A, καθώς βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σαμπντόρια αλλά και της Έμπολι.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού που έχει αγωνιστεί στη γειτονική χώρα με τη φανέλα της Παλέρμο πριν έρθει στην Ελλάδα, ενδιαφέρει έντονα τις δυο ιταλικές ομάδες που έχουν ήδη κάνει κρούση στην πλευρά του Ελβετού.

Ο 30χρονος μέσος αγωνιζόταν στη Βασιλεία μέχρι φέτος, όμως έμεινε ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, Σαμπντόρια και Έμπολι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον πρώην ερυθρόλευκο και θα δώσουν μεγάλη «μάχη» για την υπογραφή του Ελβετού, ο οποίος έχει φτιάξει πολύ καλό όνομα στην Ιταλία.

Ο ίδιος ο Κασάμι δεν έχει αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του, όμως η προοπτική της επιστροφής στη Serie A και σε μια εκ των Σαμπντόρια ή Έμπολι τον απασχολούν, ενώ αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να δώσει τις τελικές απαντήσεις του στους δυο συλλόγους.

Ο Κασάμι προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με τη Βασιλεία, όπου κατέγραψε συνολικά 46 παιχνίδια, σκοράροντας 6 φορές και μοιράζοντας 6 ασίστ. Παρόλα αυτά δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ελβετική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κασάμι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό για δυο χρόνια, έχοντας συνολικά 66 παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα, σκοράροντας 9 φορές και δίνοντας και 9 τελικές πάσες, ενώ κατέκτησε 2 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ