Κοντά στον Κόστιτς η Γιουβέντους

Κοντά στον Κόστιτς η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Κόστιτς αφού μετά τη συμφωνία που είχαν μαζί του όλα δείχνουν πως τα βρήκαν και με την ομάδα του

Η Γιουβέντους , είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει την επιθυμία της και να προσθέσει στο ρόστερ τον Φίλιπ Κόστιτς καθώς όπως όλα δείχνουν φτάνουν σε συμφωνία και με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Θυμίζουμε πως η «μεγάλη κυρία» τα είχε βρει εδώ και καιρό με τον Σέρβο αλλά δεν είχε καταφέρει το ίδιο και με την ομάδα του η οποία αξίωνε ένα ποσό της τάξης των 20 εκατομμυρίων και παραπάνω, ενώ οι Ιταλοί προσέφεραν 12+3.

Ωστόσο, οι συζητήσεις του Γερμανικού συλλόγου με την Γουέστ Χαμ έριξαν τη τιμή αλλά παρόλα αυτά τα «σφυριά» αποσύρθηκαν γιατί κατάλαβαν ότι δεν μπορεούν να συναγωνιστούν τη Γιουβέντους.

Διαβάστε επίσης: Κάθε δύο καλοκαίρια… σπίτι του: Πως ο ΠΑΟΚ έφτασε να είναι τελευταίος μεταξύ των «Big 4» στην ευρωπαϊκή κατάταξη

Οπότε, η τελική συμφωνία είναι κοντά στην ολοκλήρωση της καθώς το μόνο που απομένει είναι να συμφωνηθούν τα μπόνους.

Ο Φίλιπ Κόστιτς πραγματοποίησε μια τρομερή σεζόν στην οποία κατέκτησε το Europa League. Συνολικά είχε 42 συμμετοχές με επτά γκολ και  15 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ