Μουρίνιο: «Το δικό μας πρωτάθλημα το έχουμε ήδη κατακτήσει»

Μουρίνιο: «Το δικό μας πρωτάθλημα το έχουμε ήδη κατακτήσει»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για τις πιθανότητες να πάρει η Ρόμα το πρωτάθλημα και απάντησε πως το νοιάζει μόνο το πρωτάθλημα του κόσμου που έχει ήδη πάρει.

Τρέλα επικρατεί στην Ρόμα μετά τις μεταγραφές «μπαμ» των Πάουλο Ντιμπάλα και Τζίνι Βαϊνάλντουμ και αρκετοί μιλούν ακόμα και για πρωτάθλημα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο όμως χαμήλωσε τους τόνους λέγοντας πως η Ρόμα ξόδεψε πολύ λιγότερα χρήματα από τους άλλους διεκδικητές του τίτλου και τον ενδιαφέρει μόνο το πρωτάθλημα του κόσμου που έχει ήδη κατακτήσει.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Ντε Λα Φουέντε!

Αναλυτικά είπε:

Ίσως έχουμε ανάγκη από κάτι παραπάνω για να αντιμετωπίσουμε τα απρόβλεπτα της σεζόν, αλλά με 7 εκατομμύρια ευρώ πήραμε πέντε εκπληκτικούς παίκτες και η διοίκηση έκανε πολύ καλή δουλειά, δεν μπορώ παρά να τους χειροκροτήσω.

Δυστυχώς η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει, υπάρχουν ακόμα 3-4 ματς πριν τη λήξη των μεταγραφών. Είναι νωρίς να κάνουμε προβλέψεις, καλό θα είναι να περιμένουμε.

Η Ρόμα για πρωτάθλημα; Θα το καταλάβαινα αν είχαμε 18 πρωταθλήματα, και αυτό γιατί λιγότερα χρήματα από εμάς στις μεταγραφές ξόδεψαν μόνο η Σαμπντόρια και η Λέτσε.

Η Λάτσιο ξόδεψε 39 εκατομμύρια ευρώ, είναι και αυτοί υποψήφιοι για το πρωτάθλημα. Δεν μου φαίνεται σωστό να μιλάμε μόνο για εμάς, δεν είναι ρεαλιστικό το πρωτάθλημα.

Το δικό μας πρωτάθλημα το έχουμε ήδη κατακτήσει και είναι αυτό της αγάπης του κόσμου, το πάθος τους είναι το πρωτάθλημά μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ