Πρεμιέρα με το δεξί για Λάτσιο – «Έσβησε» την γκέλα στο τέλος η Φιορεντίνα

Πρεμιέρα με το δεξί για Λάτσιο – «Έσβησε» την γκέλα στο τέλος η Φιορεντίνα

Με τον συνήθη ύποπτο Τσίρο Ιμόμπιλε να ανοίγει λογαριασμό στην φετινή σεζόν η Λάτσιο επικράτησε με εντός έδρας με 2-1 της Μπολόνια και έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Αν και τα χρειάστηκε τελικά η Φιορεντίνα επικράτησε έστω και δύσκολα με 3-2 της νεοφώτιστης Κρεμονέζε, χάρη στο γκολ του Μανταγκόρα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στη νέα σεζόν Λάτσιο και Φιορεντίνα.

Αρχικά οι Ρωμαίοι κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-1 της Μπολόνια  με ανατροπή στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αρνανούτοβιτς στο 38′.

Η Λάτσιο κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, μιας και ο  Ντε Σιλβέστρι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 68′. Τελικά την λύση στους γηπεδούχους έδωσε ο Τσίρο Ιμόμπιλε με άψογο πλασέ στο 79′.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαξιμιάνο, Πάτρικ, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Λατσάρι (84’ Χισάι), Τζακάνι, Κατάλντι (65’ Αλμπέρτο), Σάβιτς (83’ Βεσίνο), Μπάσιτς (8’ Προβεντέλ), Ιμόμπιλε, Άντερσον (83’ Καντσελιέρι)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Λυκογιάννης (65’ Κάσιους), Ντε Σιλβέστρι, Σουμαορό, Καμπιάσο (86’ Βινιάτο), Μεδέλ, Σοριάνο (65’ Αεμπίσερ), Σκούτεν, Ντομίνγκεθ (74’ Μπάροου), Αρναούτοβιτς, Σανσόνε (46’ Μπονιφάτσι).

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Φιορεντίνα αν και τα χρειάστηκε τελικά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της νεοφώτιστης Κρεμονέζε με 3-2.

Η Φιορεντίνα προηγήθηκε δύο φορές με Μποναβεντούρα και Γιόβιτς, όμως η νεοφώτιστη, Κρεμονέζε, παρότι έπαιξε από το 43’ με δέκα ποδοσφαιριστές, κρατούσε το 2-2 μέχρι το 94′.

Εκεί ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων, Ράντου, έκανε κακή εκτίμηση της σέντρας του Μαντραγκόρα και έπεσε με την μπάλα μέσα στα δίχτυα του για το τελίκο 3-2.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Γκολίνι, Μπιράγκι, Μαρτίνες, Μιλένκοβιτς, Μπενάσι (71’ Ντοντό), Άμραμπατ (78’ Μαντραγκόρα), Μαλέχ (71’ Ζουρκόβσκι), Μποναβεντούρα, Γιόβιτς, Κουαμέ (78’ Σαπονάρα), Σοτίλ (86’ Γκονζάλες)

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ: Ράντου, Κίρικες (46’ Ασκακιμπάρ), Μπιανκέτι, Γκιλιόνε (82’ Αϊβού), Σερνικόλα (46’ Κουαλιάτα), Βάσκες, Εσκαλάντε, Πίκελ (65’ Μποναϊούτο), Ντέσερς, Οκερέκε (87’ Ντι Κάρμινε), Τζανιμάκια

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ