Ρόμα – Κρεμονέζε 1-0: O Σμόλινγκ «λύτρωσε» τους Τζιαλορόσι

Ρόμα – Κρεμονέζε 1-0: O Σμόλινγκ «λύτρωσε» τους Τζιαλορόσι

Με γκολ του Σμόλινγκ (65’) η Ρόμα έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Κρεμονέζε και έκανε το 2/2 στη Serie A.

Μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά στο τέλος τα κατάφερε. Η Ρόμα αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στη μαχητική Κρεμονέζε, αλλά με γκολ του Σμόλινγκ (65’) κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των νεοφώτιστων και να πάρει τη νίκη (1-0) για τη δεύτερη αγωνιστική της Serie A.

Οι Τζιαλορόσι μπορεί να μην έθελξαν με την απόδοσή τους, αλλά πήραν το τρίποντο και έκαναν το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έδειξε χαρακτήρα και την επόμενη εβδομάδα πηγαίνει στο Τορίνο για το μεγάλο ντέρμπι με την Γιουβέντους.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Τσιάρτα για Μελισσανίδη, ΕΠΟ, Μπαλτάκο και Γιαννάκη (vid)

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν στο 4’ με τον Πελεγκρίνι, αλλά ο Ράντου απέκρουσε το σουτ του Ιταλού μεσοεπιθετικού.

Πέντε λεπτά αργότερα η Ρόμα έχασε τεράστια ευκαιρία, με τον Έιμπραχαμ να αστοχεί σε κενό τέρμα, μετά το γύρισμα του Ντιμπάλα. Στο 19’ ο Ράντου απέκρουσε τα διαδοχικά σουτ των Τζανιόλο και Ντιμπάλα, ενώ στο 33’ το σουτ του Βαλέρι έφυγε άουτ και το πρώτο μέρος έληξε με το σκορ κολλημένο στο 0-0. Στο 49’ η Κρεμονέζε έφτασε μια… ανάσα από το 1-0, αλλά το σουτ του Ντέσερς σταμάτησε στο δοκάρι του Πατρίσιο.

Στο 56’ η Ρόμα είχε επίσης δοκάρι με τον Ελ Σααραουί, με τον Ντιμπάλα στη συνέχεια να στέλνει την μπάλα άουτ. Ο,τι δεν κατάφεραν ο Αιγύπτιος και ο Αργεντινός το έκανε στο 65’ ο Σμόλινγκ με κεφαλιά, μετά από κόρνερ. Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 69’ έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Πατρίσιο είπε «όχι» στον Λοτσοσβίλι. Στο 90+1’ η Κρεμονέζε άγγιξε το 1-1, με το πλασέ του Πικέλ να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι του Ρουί Πατρίσιο και να φεύγει άουτ.

Οι Τζιαλορόσι είχαν την τύχη με το μέρος τους, με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να παίρνει τη νίκη και να κάνει το 2/2 στη φετινή Serie A.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Σμόλινγκ, Σπινατσόλα (73’ Ζαλέβσκι), Κάρσντορπ (86’ Τσελίκ), Μαντσίνι, Ιμπάνιεθ, Κριστάντε, Πελεγκρίνι, Τζανιόλο (45’ Ελ Σααραουί), Ντιμπάλα (72’ Μάτιτς), Έιμπραχαμ.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ: Ράντου, Κίρικες, Γκιλιόνε (56’ Μπάεθ), Λοτσοσβίλι (85’ Τσιοφάνι), Βαλέρι, Αϊβού (57’ Μπιανκέτι), Πικέλ, Ασκακιμπάρ, Ντέσερς, Οκερέκε (78’ Τσαντζού), Τζανιμάκια (56’ Μπουοναϊούτο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ