Δανεικός στη Γιουβέντους ο Μίλικ (Pics)

Δανεικός στη Γιουβέντους ο Μίλικ (Pics)

Η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με τη Μαρσέιγ και κάνει δικό της τον Αρκάντιους Μίλικ με τη μορφή δανεισμού.

Στο Τορίνο έφτασε σήμερα (25/8) ο Αρκάντιους Μιλίκ, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» συμφώνησε με τη Μαρσέιγ για τον μονοετή δανεισμό του Πολωνού επιθετικού, αντί ενός εκατ. ευρώ, με οψιόν αγοράς του έναντι 7 εκατ. το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 28χρονος φορ γνωρίζει καλά το ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς αγωνίστηκε στη Νάπολι για 4,5 χρόνια (από το καλοκαίρι του 2016 έως τον Ιανουάριο του 2021), πετυχαίνοντας 38 τέρματα σε 93 συμμετοχές στη Serie A. Στη Μαρσέιγ υπήρξε επίσης αποτελεσματικός (20 γκολ την περασμένη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις), αλλά οι τεταμένες σχέσεις του με τους προπονητές, τόσο με τον Χόρχε Σαμπάολι πέρυσι όσο και με τον Ιγκόρ Τούντορ φέτος, τον οδήγησαν στην… πόρτα της εξόδου.

Διαβάστε επίσης: Έφτασε στην Αθήνα ο Ουί-Τζο Χουάνγκ – «Ανυπομονώ να παίξω με τον Ολυμπιακό» (vids)

Στη Γιουβέντους, ο Μιλίκ αναμένεται να λειτουργήσει ως συμπλήρωμα του Ντούσαν Βλάχοβιτς, που είναι ξεκάθαρα πλέον το σημείο αναφοράς στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Επί της ουσίας, ο Πολωνός αντικαθιστά τον Αλβαρο Μοράτα, που επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τον διετή δανεισμό του στους «μπιανκονέρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ