Σαμπντόρια – Γιουβέντους 0-0: Γκέλαραν στη Γένοβα οι Μπιανκονέρι

Σαμπντόρια – Γιουβέντους 0-0: Γκέλαραν στη Γένοβα οι Μπιανκονέρι

Οι Μπιανκονέρι δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις απέναντι στην μαζική άμυνα της Σαμπντόρια και έμειναν στο 0-0.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Γιουβέντους με την Σαμπντόρια στο «Stadio Luigi Ferraris» για την 2η αγωνιστική της Serie A, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Οι Μπιανκονέρι πήγαν στη Γένοβα με τον αέρα του φαβορί, αλλά δεν κατάφεραν να διασπάσουν τη μαζική και πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων, παρότι πίεσαν μέχρι το τελευταίο της αναμέτρησης.

Πρώτη γκέλα στο φετινό πρωτάθλημα για τη Γιουβέντους, η οποία την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί στο Τορίνο την Ρόμα, στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Serie A. Οι Τζιαλορόσι στο παιχνίδι που διεξήχθη νωρίτερα, επικράτησαν με 1-0 της Κρεμονέζε και έκαναν το 2/2.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 2-1:Τα κουρέλια τραγουδούν ακόμα…

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι άνηκε στην Σαμπντόρια, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 6ο λεπτό. Στο 15’ η Γιουβέντους απάντησε με τον Κουαδράδο, αλλά ο Οντέρο είπε «όχι» στον Κολομβιανό. Τρία λεπτά αργότερα ο Καπούτο πήρε την κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Σαμπίρι, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Μπρέμερ και παραλίγο ο αμυντικός της «Μεγάλης Κυρίας» να πετύχει αυτογκόλ, αλλά την τελευταία στιγμή «σώθηκε» η εστία του Περίν.

Στο 36’ ο Οντέρο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια του σουτ του Ραμπιό και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ κολλημένο στο 0-0. Στο 51’ ο Βλάχοβιτς απείλησε με σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Λερίς στο 54’.

Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Ραμπιό, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους χώρους προς την εστία του Οντέρο, με την Γιουβέντους να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς να κάνει ευκαιρίες. Μόνο στις καθυστερήσεις απείλησε με τον Κόστιτς, αλλά ο Κόστιτς Οντέρο είπε και πάλι «όχι», κρατώντας τον βαθμό της ισοπαλίας για την Σαμπντόρια.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Οτζέλο (73’ Μούρου), Κόλεϊ Μπερεζίνσκι, Φεράρι, Ρινκόν (62’ Βέρε), Ντζούριτσιτς (73’ Βιγιάρ), Βιέιρα (78’ Ντεπάολι), Λερίς, Σαμπίρι, Καπούτο (78’ Κουαλιαρέλα)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Σάντρο (46’ Ντε Σίλιο), Ντανίλο, Ρουγκάνι, Μπρέμερ, Κόστιτς, Κουαδράδο (77’ Κεν), Ραμπιό, Λοκατέλι (85’ Ροβέλα), ΜακΚένι (62’ Μιρέτι), Βλάχοβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ