Ίντερ – Κρεμονέζε 3-1: Επιστροφή στις νίκες για τους «νερατζούρι» (vid)

Ίντερ – Κρεμονέζε 3-1: Επιστροφή στις νίκες για τους «νερατζούρι» (vid)

Η Ίντερ επικράτησε άνετα με 3-1 της Κρεμονέζε στο Μιλάνο για την 4η αγωνιστική της Serie A, ανέβηκε στη 2η θέση με 9 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Ρόμα.

Η Ίντερ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Κρεμονέζε και πήρε εύκολη νίκη με 3-1 στο Μιλάνο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Serie A.

Μετά την ήττα τους από την Λάτσιο, οι «νερατζούρι» επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα, ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 9 βαθμούς και βρίσκονται στο -1 από τη Ρόμα.

Η ομάδα του Ιντζάγκι άνοιξε το σκορ στο 12′ με τον Κορέα, με τον Μπαρέλα στο 38′ να σημειώνει το 2-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι ανώτεροι και στο δεύτερο 45λεπτο και πέτυχαν το 3-0 στο 76′ με τον Μαρτίνεζ, με τον Οκερέκε στο 90′ να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Νταρμιάν (80’ Μπελανόβα), Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ντιμάρκο (72’ Ντ’Αμπρόζιο), Ντάμφρις (80’ Γκόζενς), Μπρόζοβιτς (73’ Ασλάνι), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Ντζέκο, Κορέα (55’ Λαουτάρο Μαρτίνες).

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ: Ράντου, Μπιανκέρι, Λοτσοσβίλι (68’ Βάσκες), Αϊβού (81’ Καστανιέτι), Κουαλιάτα (68’ Βαλέρι), Εσκαλάντε, Πικέλ, Γκιλιόνε, Ασκακιμπάρ (46’ Τζανιμάκια), Ντέσερς (67’ Ντι Κάρμινε), Οκερέκε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ