Λάτσιο – Ίντερ 3-1: «Προσγείωση» στο Ολίμπικο

Λάτσιο – Ίντερ 3-1: «Προσγείωση» στο Ολίμπικο

Μεγάλη νίκη για τη Λάτσιο που επικράτησε με 3-1 της Ίντερ στο Ολίμπικο και υποχρέωσε τους «νερατζούρι» στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, η Λάτσιο… έριξε τριάρα στην Ίντερ και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σάρι ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και έφτασε στη νίκη με 3-1, ανεβαίνοντας παράλληλα και στην κορυφή της Serie A με επτά βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο και αφού είχαν δύο καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ με Ιμόμπιλε και Τζακάνι, τελικά βρήκαν το γκολ στο 40′. Ο Βεσίνο έβγαλε μαγική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Άντερσον που με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Ο Φορτούνης υπέγραψε έως το 2024 – Σάββατο γυρίζει Ρέντη και παίρνει το «7» – Ολες οι λεπτομέρειες

Στο 47′ ο Χαντάνοβιτς έσωσε την ομάδα του από δεύτερο γκολ και τέσσερα λεπτά μετά ήρθε το 1-1 για την Ίντερ με προβολή του Λαουτάρο από κεφαλιά πάσα του Ντάμφρις. Η Λάτσιο όμως ήταν αποφασισμένη για να πάρει τη νίκη και τα κατάφερε.

Στο 75′ ο Λουίς Αλμπέρπο με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1 και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Πέδρο με υπέροχη προσπάθεια και τελείωμα.

Λάτσιο: Προβεντέλ, Λατσάρι (71’ Χισάι), Πάτρικ, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Κατάλντι (84’ Μάρκος Αντόνιο), Βεσίνο (57’ Λουίς Αλμπέρτο), Τζακάνι (57’ Πέδρο), Άντερσον (84’ Καντσελιέρι), Ιμόμπιλε

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαζτόνι, Ντάμφρις (69’ Νταρμιάν), Ντιμάρκο (69’ Γκόζενς), Μπαρέλα (77’ Κορέα), Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι (77’ Τσαλχάνογλου), Λαουτάρο Μαρτίνες, Λουκάκου (69’ Ντζέκο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ