Βλάχοβιτς… λαμπρός οδηγεί τη Γιουβέντους – «Στραβοπάτημα» για Νάπολι

Βλάχοβιτς… λαμπρός οδηγεί τη Γιουβέντους – «Στραβοπάτημα» για Νάπολι

Με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να κάνει για ακόμη μια φορά τα... δικά του η Γιουβέντους κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της σκληροτράχηλης Σπέτσια με 2-0 και να ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. «Στραβοπάτημα» για την Νάπολι η οποία έμεινε στο 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Λέτσε.

Με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε κόντρα στην Ρόμα, η Γιουβέντους επικράτησε με 2-0 εντός έδρας της Σπέτσια και σημείωσε την δεύτερη νίκη της στη σεζόν.

Όπως και στο ματς κόντρα στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, ο Σέρβος φορ έδωσε το προβάδισμα των «μπιανκονέρι» μόλις στο 9′ με τρομερή εκτέλεση φάουλ.

Διαβάστε επίσης: «Ολυμπιακός και Μπράγκα για Ράτσιτς» (pic)

Στο 16’ ο Γκιασί ισοφάρισε για την Σπέτσια, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στην επανάληψη η Γιουβέντους έψαχνε το δεύτερο γκολ το οποίο θα «σφράγιζε» την νίκη, κάτι το οποίο τελικά κατάφερε στο φινάλε με τον Μίλικ να σκοράρει στο ντεμπούτο του διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι (43’ Περίν), Ντανίλο, Γκάτι, Μπρέμερ (85’ Σάντρο), Ντε Σίλιο, Λοκατέλι, Μιρέτι (85’ ΜακΚένι), Ραμπιό, Κουαδράδο (54’ Κόστιτς), Κεν (54’ Ντι Μαρία), Βλάχοβιτς (85’ Μίλικ)

ΣΠΕΤΣΙΑ: Ντραγκόβσκι, Νικολάου, Μπαζτόνι (72’ Σάλα), Κίβιορ, Χριστόφ, Ρέκα, Χολμ (85’ Έλερτσον), Μπουραμπιά (85’ Σανκά), Κοβαλένκο (60’ Αγούδελο), Γκιασί (60’ Στρέλετς), Ενζολά

Γκέλα ολκής για τη Νάπολι 

Χωρίς για δεύτερο σερί ματς έμεινε η Νάπολι, η οποία υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Λέτσε. Στο 27’ ο Πολιτάνο έκανε το σουτ, η μπάλα  κόντραρε και στρώθηκε στον Ελμάς που από κοντά έγραψε το 1-0. Ωστόσο στο 31’ ο Κολόμπο με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1 κι εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι.

Στο δεύτερ μέρος η Νάπολι προσπάθησε να πετύχει το γκολ που θα της χάριζε κατά πάσα πιθανότητα την νίκη, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλά διαβασμένοι αμυντικά καταφέρνοντας να φύγουν με ένα πολύτιμο βαθμό από την έδρα της Νάπολι.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Έστιγκορντ, Μιν Γιάε, Ολιβέρα, Ανγκισά (85’ Σιμεόνε), Πολιτάνο (71’ Λοσάνο), Εντομπελέ (46’ Λομπότκα), Ραζπαντόρι (46’ Ζιελίνσκι), Ελμάς (56’ Κβαρατσχέλια), Οσιμέν

ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Τούια, Μπασιρότο, Πετσέλα, Γκεντρί, Χιούλμαντ, Χέλγκασον (46’ Γκονθάλεθ), Μπαντά (75’ Λιστόβσκι), Άσκιλντσεν (62’ Μπλιν), Ντι Φραντσέσκο (62’ Στρεφέτσα), Κολόμπο (70’ Τσισέι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ