Απώλεια για τη Λάτσιο (1-1) – Δεύτερη νίκη για την Ουντινέζε (1-0, vids)

Απώλεια για τη Λάτσιο (1-1) – Δεύτερη νίκη για την Ουντινέζε (1-0, vids)

Η Λάτσιο έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τη Σαμπντόρια, ενώ η Ουντινέζε σημείωσε τη δεύτερη νίκη της στη Serie A επικρατώντας με 1-0 της Φιορεντίνα για την 4η αγωνιστική.

Μετά την εντυπωσιακή νίκη της επί της Ίντερ, η Λάτσιο έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Σαμπντόρια για την 4η αγωνιστική της Serie A, παρόλο που κρατούσε τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις και πλέον είναι στην 4η θέση με 8 βαθμούς.

Ο Ιμπόμπιλε άνοιξε το σκορ στο 21′ μετά από τρομερή ασίστ με τακουνάκι του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και άγγιξαν την ισοφάριση στο 40′ αλλά ο Προβεντέλ έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Κουαλιαρέλα.

Διαβάστε επίσης: Έτοιμος για τη μεγάλη μεταγραφή ο Βλαχοδήμος: Συμφώνησαν Άγιαξ και Μπενφίκα (pic)

Στο δεύτερο μέρος η Σαμπντόρια ανέβασε ρυθμό και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκαμπιαντίνι σκόραρε για το 1-1, σοκάροντας τη Λάτσιο.

Το 1-1 στο «Λουίτζι Φεράρις» διατήρησε χωρίς νίκη τη Σαμπντόρια, μετά από 4 αγωνιστικές (0-2-2), αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα οι γηπεδούχοι μόνο δυσαρεστημένοι δεν θα πρέπει να αισθάνονται με το βαθμό που «έκλεψαν» στις καθυστερήσεις.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Οτζέλο, Βέρε (61’ Ντζούριτσιτς), Ρινκόν, Σαμπίρι, Βιέιρα (69’ Βιγιάρ), Μπερεζίνσκι, Μουρίγιο (73’ Φεράρι), Κόλεϊ, Κουαλιαρέλα (69’ Γκαμπιαντίνι), Λερίς (46’ Καπούτο)

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Λατσάρι, Πάτρικ, Ρομανιόλι (82’ Ζίλα), Μάρουσιτς, Κατάλντι (72’ Μάρκος Αντόνιο), Σάβιτς, Αλμπέρτο (72’ Μπάσιτς), Άντερσον (41’ Πέδρο), Τζακάνι (73’ Καντσελιέρι), Ιμόμπιλε

Έμπολι και Βερόνα συμπλήρωσαν 4 παιχνίδια χωρίς «τρίποντο» μετά το σημερινό μεταξύ τους 1-1, ενώ η Ουντινέζε με το γκολ του Μπέτο στο ξεκίνημα του αγώνα επικράτησε 1-0 της Φιορεντίνα, υποχρεώνοντας τους «βιόλα» στην πρώτη εφετινή τους ήττα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ