Λάτσιο – Νάπολι 1-2: Δραπέτευσαν από το Ολίμπικο οι Παρτενοπέι

Λάτσιο – Νάπολι 1-2: Δραπέτευσαν από το Ολίμπικο οι Παρτενοπέι

H Νάπολι πέτυχε μεγάλη νίκη με 1-2 στο Ολίμπικο κόντρα στη Λάτσιο που την έφερε στην κορυφή της Serie A μαζί με τη Μίλαν

Τεράστια νίκη πέτυχε στο Ολίμπικο η Νάπολι αφού επικράτησε με 2-1 επί της Λάτσιο και την έφερε στην κορυφή της Serie A μαζί με τη Μίλαν με 11 βαθμούς.

Το ματς όμως ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Λάτσιο που μόλις στο 4′ ο Τσακάνι με ξαφνικό σούτ έξω από τη μεγάλη περιοχή μετά από πάσα του Τσίρο Ιμόμπιλε άνοιξε το σκορ και το Ολίμπικο πήρε «φωτιά».

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Κορμπεράν για Μπιέλ και Μαρσέλο

Όμως οι Νάπολιτάνοι ξύπνησαν και πήραν τα ηνία του αγώνα και στο 39′ βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Μιν-Τζαε Κιμ με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ να γράφει το 1-1 και να «παγώνει» προσωρινά το Ολίμπικο. όΜως η Νάπολι πέρασε και νέα δοκιμάσια αφού ο σταρ της Χίρβινγκ Λοθάνο τραυματίστηκε και αποχώρησε.Την ολική ανατροπή την υπέγραψε στο 61΄ ο Γεωργιανός Κβίτσα Κβαρατσκέλια που μετά από πάσα του Όσιμεν εξαπέλυσε έναν κεραυνό και έκανε το 1-2 πανηγυρίζοντας το γκολ με πολύ πάθος.

Στα επόμενα 30 λεπτά η Λάτσιο πίεσε, με τη Νάπολι να προσπαθεί στην κόντρα, αλλά οι Παρτενοπέι κράτησαν με νύχια και με δόντια αυτή τη τεράστια νίκη που τους έφερε στη πρώτη θέση και να φεύγουν νικητές μέσα από μια έδρα που ελάχιστοι θα περάσουν.ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Πάτρικ, Ρομανιόλι, Λατσάρι (84’ Χισάι), Μάρουσιτς, Αλμπέρτο (53’ Βεσινο), Κατάλντι (75’ Μπάσιτς), Σάβιτς, Τζακάνι (53’ Πέδρο), Άντερσον (84’ Καντσελιέρι), Ιμόμπιλε

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντο Λορέντζο, Ρουί (90+2’ Ολιβέρα), Ραχμάνι, Κιμ Μιν Γιάε, Ανγκισά, Λομπότκα (90+2’ Εντομπελέ), Λοσάνο (45+3’ Πολιτάνο), Ζιελίνσκι, Κβαρατσχέλια, Οσιμέν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ