Τι είπε ο Κορμπεράν για Μπιέλ και Μαρσέλο

Τι είπε ο Κορμπεράν για Μπιέλ και Μαρσέλο

Ο Ισπανός μίλησε για την εξαιρετική εμφάνιση του Μπιέλ στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού, αλλά και για τη σπουδαία μεταγραφή του Μαρσέλο.

Στο εντυπωσιακό ντεμπούτο του Πεπ Μπιέλ στάθηκε ο Κάρλος Κορμπεράν, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού με 3-1, για την 3η αγωνιστική της Super League. Ο Ισπανός τόνισε ότι ο συμπατριώτης του θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό και είναι πολύ χαρούμενος που έχει στην ομάδα του τον 25χρονο μεσοεπιθετικό.

Παράλληλα, ο Ιβηρας τεχνικός αναφέρθηκε στη σπουδαία μεταγραφή του Μαρσέλο, χαρακτηρίζοντας τον Βραζιλιάνο ως θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τονίζοντας επίσης ότι ο Λατινοαμερικάνος ήρθε για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Μπόουλερ (Pic)

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλος Κορμπεράν:

«Ειναι πολύ ευχάριστο ότι κερδίσαμε. Ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος και υπάρχει και ένα μέρος όπου πρέπει να βελτιωθούμε.

Για τον Μπιέλ: «Ο Πεπ είναι στην ομάδα γι’ αυτό. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει. Δεν χρειάστηκε καθόλου χρόνο προσαρμογής και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».

Για τον Μαρσέλο: «Ο Μαρσέλο θα ενσωματωθεί τις επόμενες μέρες. Θα του δώσουμε λίγο χρόνο για να βρει τη φόρμα του. Είναι ένας θρύλος, βοήθησε πολύ τη Ρεάλ αλλά ξέρει πως η Ρεάλ είναι παρελθόν και θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κατακτήσει τους δικούς του στόχους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ