Ουντινέζε – Ρόμα 4-0: Τεσσάρα και ανώμαλη προσγείωση για τους Ρωμαίους

Ουντινέζε – Ρόμα 4-0: Τεσσάρα και ανώμαλη προσγείωση για τους Ρωμαίους

Η Ρόμα πήγε αήττητη στο Ούντινε, ωστόσο έφυγε με βαριά ήττα στην πλάτη.

Η Ρόμα πήγε στο Ούντινε ως αήττητη. Με στόχο να πάρει τους τρείς βαθμούς και να περάσει μόνη πρώτη στον κορυφή και στο +2 από την δεύτερη Μίλαν.

Όλα αυτά βέβαια στην θεωρία γιατί η πραγματικότητα επιφύλασε μια πολύ σκληρή «σφαλιάρα» για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, με την Ουντινέζε να της κάνει… πλάκα και να την διαλύει με το εμφατικό 4-0.

Στο 5’ ο Κάρσντορπ προσπάθησε να γυρίσει με το στήθος στον Πατρίσιο, ο Ουντότζι το κατάλαβε και με προβολή έκανε το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Άρης – ΠΑΟΚ: Κιτρινόμαυροι – Κοτάρσκι 0-0

Στο 14ο λεπτό ο Σιλβέστρι έσωσε μετά από σουτ του Ντιμπάλα ενώ στο 56’ o Σάμαρντζτς έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Πατρίσιο και κατέληξε στα δίχτυα του για το 2-0.

Μάλιστα στο 75’ ο Μακενγκό από αριστερά έστρωσε στον Περέιρα που με όμορφο σουτ από το πέναλτι έκανε το 3-0 και στο 80΄το σουτ του Μακενγκό πέρασε μόλις έξω. Στο 82′ η Ουντινέζε έβγαλε ιδανική αντεπίθεση, ο Περέιρα από δεξιά γύρισε στον Λόβριτς κι εκείνος από το πέναλτι πάσαρε για το 4-0.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Μπεκιάο, Μπιγιόλ (17’ Εμπόσε), Πέρες, Περέιρα (85’ Εχιζίμπουε), Σάμαρντζιτς (65’ Μακενγκό), Γουάλας, Αρσλάν (63’ Λόβριτς), Ουντότζι, Σαξές (63’ Σαξές), Ντεουλοφέου

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι (65’ Ζαλέβσκι), Σμόλινγκ, Σπινατσόλα, Ιμπάνιεθ, Κάρσντορπ (46’ Τσελίκ), Μάτιτς, Κριστάντε (46’ Μπελότι), Ντιμπάλα, Πελεγκρίνι (81’ Καμαρά), Έιμπραχαμ (77’ Σομουντόροβ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ