Ρόμα – Μόντσα 3-0: One Dybala Show (vids)

Ρόμα – Μόντσα 3-0: One Dybala Show (vids)

Με τον Πάουλο Ντιμπάλα να πετυχαίνει δύο γκολ η Ρόμα νίκησε εύκολα με 3-0 τη Μόντσα

Μαγεία Ντιμπάλα στο Ολίμπικο της Ρώμης, αφού με δύο δικά του γκολ οδήγησε τη Ρόμα στη νίκη με 3-0 επί της μαχητικής Μόντσα που έδειξε πως δεν φοβάται να παίξει ανοιχτά.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και είχαν την κατοχή του παιχνιδιού όμως οι Ρωμαίοι με μια αντεπίθεση στο 18′ τους τιμώρησε. Αφού με μια βαθιά μπαλιά ο Ντιμπάλα βγήκε τετ α τετ και νίκησε με διαγώνιο σουτ τον Ντι Γκρεγκόριο για το 1-0 εν μέσω αποθέωσης αφού ο Αργεντίνος σταρ άνοιξε λογαριασμό.

Διαβάστε επίσης: «Ολυμπιακός για Τάσο Δώνη» (pic+vid)

Η Μόντσα συνέχισε να έχει την κατοχή όμως ακόμα μια αντεπίθεση ήταν ικανή στο 34΄να κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους. Ο Άμπραχαμ βγήκε τετ α τετ όμως αστόχησε αλλά στην επαναφορά με προβολή σε κενό τέρμα ο Ντιμπάλα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με την Ρόμα να περιμένει τη Μόντσα και να χτυπάει σαν «κόμπρα». Έτσι από ένα κόρνερ που εκτέλεσε ο Πελεγκρίνι ο Ιμπάνιεζ με κεφαλιά έγραψε το 3-0 στο 61΄.

Από εκεί και πέρα μόνο μια τεράστια ευκαιρία του Μπελότι, που έκανε και αυτός ντεμπούτο με τη Ρόμα, είχε το παιχνίδι που τελείωσε ήρεμα με 3-0.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Τσελίκ, Μαντσίνι, Κούμπουλα (28’ Σμόλινγκ), Ιμπάνιεθ, Μάτιτς, Κριστάντε, Πελεγκρίνι (80’ Μποβέ), Ντιμπάλα (65’ Ελ Σααραουί), Ζαλέβσκι (66’ Σπινατσόλα), Έιμπραχαμ (80’ Μπελότι)

ΜΟΝΤΣΑ: Ντι Γκρεγκόριο, Μαρόνε (46’ Μολίνα), Καλντιρόλα, Μάρλον, Μπιρίντελι, Κάρλος Αουγούστο, Σένσι (84’ Μπόντο), Πεσίνα (62’ Κολπάνι), Ματσίν, Καπράρι (63’ Μότα), Πετάνια (62’ Τσιουρία)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ