«Πάτησε» κορυφή η Αταλάντα – Χορταστική ισοπαλία ανάμεσα σε Σαλερλιτάνα και Έμπολι

«Πάτησε» κορυφή η Αταλάντα – Χορταστική ισοπαλία ανάμεσα σε Σαλερλιτάνα και Έμπολι

Η Αταλάντα έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, αφού πέρασε με το άνετο 2-0 από την έδρα της Μόντσα απολαμβάνοντας πλέον την μοναξιά της κορυφής.

Στην κορυφή της Serie A φιγουράρει από σήμερα η Αταλάντα, η οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη συντριβή της Ρόμα στη «Ντάτσια Αρένα» και με το 2-0 επί της ουραγού και χωρίς βαθμό μετά από 5 αγωνιστικές, Μόντσα, απολαμβάνει τη μοναξιά στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Οκτώ λεπτά στο δεύτερο μέρος ήταν αρκετά για τους «μπεργκαμάσκι» να «κλειδώσουν» το τέταρτο «τρίποντο» σε 5 ματς (έχουν μόνο μία ισοπαλία), απέναντι στην ομάδα η οποία έγινε η τρίτη στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος που πραγματοποιεί το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα στη Serie A (0/5) μετά τις Τρεβίζο (2005) και Μπενεβέντο (2017).

Διαβάστε επίσης: Κρέμασε τα γάντια του ο Ρομπέρτο! (pic)

Η Έμπολι δικαιολόγησε απόλυτα τον τίτλο που της έχει αποδοθεί στο ξεκίνημα της σεζόν ως «ομάδα των ισοπαλιών», καθώς μπορεί μετά από 5 ματς να μην έχει γευτεί ακόμη την χαρά της νίκης, ωστόσο, απέσπασε την 4η ισοπαλία (0-4-1) στο Σαλέρνο με 2-2 από την Σαλερνιτάνα.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Μόντσα – Αταλάντα 0-2

Σαλερλιτάνα – Έμπολι 2-2

Τορίνο – Λέτσε 1-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ