Οι οπαδοί της Ίντερ έκραξαν την ομάδα για τα βίντεο με τους Αντετοκούνμπο: «Αυτοί καλύτερα θα παίξουν»

Οι οπαδοί της Ίντερ έκραξαν την ομάδα για τα βίντεο με τους Αντετοκούνμπο: «Αυτοί καλύτερα θα παίξουν»

Οι οπαδοί της Ίντερ τα έψαλαν στην ομάδα τους για τα βίντεο που δημοσίευσε στα social media με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο μετά την ήττα (0-2) από την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League.

Η Μπάγερν επικράτησε σχετικά άνετα της Ίντερ (0-2) χθες (7/9) στο «Μεάτσα» στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, σε ένα ματς το οποίο παρακολούθησαν από την εξέδρα οι Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο, αλλά και οι Αγραβάνης, Παπαγιάννης, Παπανικολάου, Καλάθης και Λαρενζάκης.

Τα social media της Ίντερ βρίσκονταν κοντά στους Έλληνες διεθνείς, που εκμεταλλεύτηκαν την περίσταση λόγω της παρουσίας τους στο Μιλάνο για το Eurobasket και δημοσίευσε βίντεο μετά τη λήξη της αναμέτρησης που ξεχείλιζαν από χαρά για εκείνους, κάτι το οποίο προκάλεσε την οργή των οπαδών της ιταλικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Πρεμιέρα στη Γαλλία: Κόντρα στη Ναντ ο Ολυμπιακός για το πρώτο βήμα

«Βάλτε αυτούς, καλύτερα θα παίξουν», «ούτε τα social media δεν δουλεύουν σωστά σε αυτό τον σύλλογο», «δηλαδή μας νικάει η Μπάγερν κι εσείς ανεβάζετε αυτά τα πράγματα;», «βάλτε καλύτερα τον Γιάννη στην επίθεση», ήταν κάποια από τα μηνύματα των οπαδών των «νερατζούρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ