Σαμπντόρια – Μίλαν 1-2: «Απόδραση» από τη Γένοβα

Σαμπντόρια – Μίλαν 1-2: «Απόδραση» από τη Γένοβα

Το πρώτο της διπλό στη σεζόν πανηγύρισε η Μίλαν που νίκησε με 2-1 τη Σαμπντόρια στο «Λουίτζι Φεράρις» αν και έπαιξε για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λεάο.

Διπλό κορυφής για τη Μίλαν! Αν και αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Λεάο, η ομάδα του Πιόλι πανηγύρισε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη, με 2-1 κόντρα στη Σαμπντόρια και έπιασε στην κορυφή τη Νάπολι.

Διαβάστε επίσης: Με Βρσάλικο κόντρα στον Βόλο ο Ολυμπιακός (Pic)

Μόλις στο 6′ η Μίλαν άνοιξε το σκορ όταν μετά από εξαιρετική συνεργασία η μπάλα έφτασε στον Μεσίας που με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 12′ η Σαμπντόρια έφτασε κοντά στην ισοφάριση καθώς είχε δοκάρι με τον Ντζούριτσιτς ενώ στο 22′ η Μίλαν σκόραρε με τον Ντε Κετελάρ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

Στο 47′ η Μίλαν έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λεάο με 2η κίτρινη και στο 57′ ο Ντζούριτσιτς με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-1, βάζοντας πολύ δύσκολα στους «ροσονέρι». Παρ’ όλα αυτά, η Μίλαν βρήκε τη λύση.

Ο Βιγιάρ έκανε πέναλτι, ο Ζιρού το εκτέλεσε εύστοχα στο 65′ κι έκανε το 1-2 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα αφού στο 87′ η Σαμπντόρια έχασε φοβερή ευκαιρία για την ισοφάριση, με τον Μενιάν και το δοκάρι να σώζουν τη Μίλαν.

Σαμπντόρια: Οντέρο, Φεράρι, Οτζέλο, Μουρίγιο, Μπερεζίνσκι (59’ Γκαμπιαντίνι), Ντζούριτσιτς (79’ Βέρε), Βιγιάρ, Ρινκόν, Λερίς, Σαμπίρι, Καπούτο (78’ Κουαλιαρέλα)

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια, Κίερ, Ερναντές, Καλουλού, Πόμπεγκα (78’ Βρανξ), Τονάλι, Ντε Κετελάρ, Μεσίας (59’ Τομόρι), Λεάο, Ζιρού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ