Με Βρσάλικο κόντρα στον Βόλο ο Ολυμπιακός (Pic)

Με Βρσάλικο κόντρα στον Βόλο ο Ολυμπιακός (Pic)

Επιστροφή Βρσάλικο στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Βόλο ενώ μέσα είναι και οι Γιαν Εμβιλά και Αγκιμπού Καμαρά.

Στροφή στη Super League για τον Ολυμπιακό που την Κυριακή (11/9, 18:30) υποδέχεται τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τέταρτη αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν θέλει τη νίκη για να αφήσει πίσω της την ήττα με τη Ναντ, αλλά και για να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Ο Ισπανός προπονητής θα έχει στη διάθεσή του γι’ αυτό το ματς τον Σίμε Βρσάλικο που επιστρέφει σε αποστολή μετά από απουσία ενός μήνα ενώ μέσα είναι οι Γιαν Εμβιλά και Αγκιμπού Καμαρά. Αντίθετα εκτός είναι ο Ίνμπομ Χουάνγκ με ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα αλλά και ο Παπέ Σισέ.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στο Κάντιθ: Φίλαθλος κατέρρευσε στις κερκίδες – Ο τερματοφύλκας Λεντέσμα μετέφερε τον απινιδωτή (pics & vid)

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Την Κυριακή (11/9, 18.30, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Βόλο ΝΠΣ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Η προπόνηση των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (10/9) και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο προπονητής Κάρλος Κορμπεράν ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ