Ηχηρή γκέλα για τη Γιουβέντους σε ματς… θρίλερ (2-2)

Ηχηρή γκέλα για τη Γιουβέντους σε ματς… θρίλερ (2-2)

Τι ματς ήταν αυτό! Η Γιουβέντους ισοφάρισε στο 90+3' τη Σαλερνιτάνα, πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε στο 90+4' και έμεινε με 9 παίκτες στο 90+9, με τους «μπιανκονέρι» να μένουν στο 2-2 για την 6η αγωνιστική της Serie A.

Γιουβέντους και Σαλερνιτάνα αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ, 2-2, σε μια αναμέτρηση που τα είχε… όλα!

Το θρίλερ στο Τορίνο, για την 6η αγωνιστική της Serie A, μπορεί να μην ανέδειξε νικητή, αλλά η εξέλιξή του ήταν τέτοια που μέχρι το τελευταίο λεπτό κράτησε αμείωτη την αγωνία των θεατών που το παρακολούθησαν.

Οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν το «Αλιάνζ Στάντιον», καθώς προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο 45λεπτο, δείχνοντας πως ήταν έτοιμοι για να κάνουν το μεγάλο «μπαμ» της αγωνιστικής.

Διαβάστε επίσης: Πότε παίζει η Ελλάδα με τη Γερμανια

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι «έπαιξε τα ρέστα της» στο β΄ μέρος, μείωσε με τον Μπρέμερ στο 51΄, ισοφάρισε με τον Μπονούτσι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και στο 90΄+5 σκόραρε για τρίτη φορά με τον Αρκάντιους Μίλικ.

Το γκολ του Πολωνού στράικερ, όμως, δε μέτρησε μετά την εξέταση της φάσης από το VAR (οφσάιντ) με τον έμπειρο παίκτη να δέχεται τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στους πανηγυρισμούς και ν΄ αποβάλλεται.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Ντε Σίλιο (63’ Σάντρο), Μπρέμερ, Μπονούτσι, Κουαδράδο, Κόστιτς, Παρέδες, ΜακΚένι (84’ Σούλε), Μιρέτ (63’ Φατζιόλι)ι, Κεν (46’ Μίλικ), Βλάχοβιτς

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Ζέπε, Φάτσιο, Ματσόκι, Ντανίλιουτς, Μπρον, Καντρέβα, Κουλιμπαλί, Φιλένα (90+1’ Σάμπια), Ματζιόρε (81’ Κάστανος), Πιόντεκ (61’ Μποθάιμ, 90+10’ Γκιομπέρ), Ντιά (81’ Μπονατσόλι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ