Έιμπραχαμ: «Ο Μουρίνιο δεν λέει ποτέ μπράβο»

Έιμπραχαμ: «Ο Μουρίνιο δεν λέει ποτέ μπράβο»

Ο Τάμι Έιμπραχαμ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Ζοζέ Μουρίνιο, αποκαλύπτοντας ότι δεν τον έχει επιβραβεύσει ποτέ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Daily Mail, ο Τάμι Έιμπραχαμ μίλησε για την απόφαση του να φύγει από την Τσέλσι το καλοκαίρι του 2021 και για πρώτη φορά να αγωνιστεί εκτός της χώρας του και αποκάλυψε ότι ο Έρλινγκ Χάλαντ αποτελεί κίνητρο για εκείνον.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στον Ζοζέ Μουρίνιο, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας όμως ότι δεν του λέει ποτέ «μπράβο».

Διαβάστε επίσης: Άρης: Νέος προπονητής, ίδια συνταγή κόντρα στον Ολυμπιακό

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Υπάρχει κάτι μέσα μου που μου λέει ότι θέλω να το κάνω ακόμα καλύτερα. Κοιτάζω τον Έρλινγκ Χάλαντ που είναι ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Το χρησιμοποιώ ως μυστικό κίνητρο για να προσπαθήσω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο, να πιάσω αυτούς τους στόχους. Η επιτυχία άλλων παικτών, αυτό είναι που με κάνει να προχωράω.

Αν μου έλεγες πριν από μερικά χρόνια ότι θα έπαιζα στην Ιταλία, δεν θα σε πίστευα. Το να φύγω από την Τσέλσι ήταν δύσκολο, εκεί είχα μεγαλώσει από την ηλικία των επτά ετών. Δεν ήξερα πολλά για το ιταλικό ποδόσφαιρο, αλλά με βοήθησε να εξελιχθώ ως παίκτη και ως άνθρωπο. Έχω βγει από τη ζώνη ασφαλείας μου και δεν το έχω μετανιώσει.

Στην Τσέλσι με έβλεπαν καθαρά ως σκόρερ. Εδώ, έμαθα διάφορες πτυχές του παιχνιδιού. Αν οι αντίπαλοί μας έχουν περισσότερο την μπάλα, ξέρω πώς να τοποθετηθώ αμυντικά.

Ο Μουρίνιο ξέρει πώς να μιλάει στους παίκτες και έχει τον καλύτερο τρόπο να αντιμετωπίζει τον καθένα. Στη δική μου περίπτωση, δεν μου λέει ποτέ πόσο καλά τα πάω. Στο ημίχρονο, δεν παίρνω ποτέ ένα «μπράβο», παρόλο που στο πίσω μέρος του μυαλού μου σκέφτομαι: «ξέρεις ότι παίζω καλά». Θέλει πάντα να τα πηγαίνεις καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ