Με τα γκολ στη Σασουόλο

Με τα γκολ στη Σασουόλο

Σασουόλο και Τορίνο έτοιμες να σκοράρουν αρκετά γκολ.

Γεμάτο με ενδιαφέροντες αγώνες το σαββατιάτικο (17/09) κουπονι. Η Σέριε Α δίνει ένα προγνωστικό που αξίζει προσοχής με ποντάρισμα στα γκολ.

*7η αγωνιστική

*Η Τορίνο γνώρισε τρεις ήττες στις 18 αναμετρήσεις με τη Σασουόλο στη Σέριε Α (οχτώ νίκες, επτά ισοπαλίες). Κατάφερε να σκοράρει τουλάχιστον από μία φορά στις έντεκα τελευταίες.

*Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στην τελευταία μεταξύ τους αγωνιστική στο «Olimpico Grande Torino». Στις προηγούμενες οχτώ στην έδρα της Τορίνο είχαμε έξι νίκες της γηπεδούχου και δύο της φιλοξενούμενης.

ΤΟΡΙΝΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από την Ίντερ. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Μπρόζοβιτς στο 89′.

Η Τορίνο γνώριζε καλά πως είχε δύσκολο έργο στο «Giuseppe Meazza» με αντίπαλο την Ίντερ. Αυτό που δεν γνώριζε είναι πως θα δημιουργούσε έξι ολόκληρες ευκαιρίες για γκολ (20′, 47′, 57′, 66′, 69′, 83′), τις οποίες πέταξε στα σκουπίδια αναγάγοντας σε MVP τον αντίπαλο τερματοφύλακα Χαντάνοβιτς, προτού δεχτεί «μαχαιριά στην καρδιά» από το δεξί πόδι του Μπρόζοβιτς, δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση των 90′.

Η «γκρανάτα» δεν άξιζε σε καμία περίπτωση την ήττα (1-0), σε μία αναμέτρηση που επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. «Είναι λογικό να σκοράρουμε λίγα γκολ, το λένε οι αριθμοί των ποδοσφαιριστών μου. Πρέπει να βγάλουμε πάθος με αντίπαλο τη Σασουόλο», είπε ο προπονητής Γιούριτς. Δεν αποκλείεται να πάρει θέση βασικού ο Πελέγκρι στην κορυφή της επίθεσης, αφήνοντας στον πάγκο τον Σανάμπρια.

ΤΟΡΙΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

*Σκόραρε στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (3-1) από την Ουντινέζε. Ο Φρατέζι άνοιξε το σκορ στο 33′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Μπέτο (75′, 90+3′) και Σάμαρτζιτς (90+1′). Η Σασουόλο έμεινε με δέκα στο 43′ (Ρουάν).

Πρώτη ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές για τη Σασουόλο (1-3-0), αυτή από την Ουντινέζε στο «MAPEI» (3-1). Λίγα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με όμορφη ομαδική προσπάθεια στο 33′ και λίγο αργότερα έφτασε μία ανάσα από το 2-0, προτού μείνει (σωστά) με δέκα ποδοσφαιριστές. Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στους φιλοξενούμενους, είχαν την απόλυτη κατοχή μπάλας (79%) κι εκμεταλλεύτηκαν και τις τρεις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν φέρνοντας τα πάνω – κάτω.

«Μας περιμένει μία ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή στην έδρα της Τορίνο, από την οποία θέλουμε να επιστρέψουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα», είπε ο προπονητής Ντιονίζι. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ρουάν, συνεχίζουν στα πιτς οι Μπεράρντι και Ντεφρέλ.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 8/12 τελευταία παιχνίδια της.

*Κράτησε το μηδέν στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Σασουόλο θα βρει τους χώρους για να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις της κόντρα σε μία Τορίνο που σκοράρει με ευκολία απέναντί της. Θεωρούμε πως η αναμέτρηση θα έχει υψηλό σκορ, πάμε με το over 2,5 σε απόδοση 1.78.

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ