Ρόμα – Αταλάντα 0-1: «Ξέρανε» τον Μουρίνιο κι έπιασε κορυφή

Ρόμα – Αταλάντα 0-1: «Ξέρανε» τον Μουρίνιο κι έπιασε κορυφή

Χάρη σε ένα γκολ του Σκαλβίνι η Αταλάντα έφυγε με σπουδαίο διπλό (0-1) από το «Ολίμπικο» επί της Ρόμα και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Αποβλήθηκε ο έξαλλος Μουρίνιο.

Μεγάλο διπλό για την Αταλάντα στο «Ολίμπικο»! Χάρη σε ένα γκολ του Σκαλβίνι από το πρώτο ημίχρονο, η ομάδα από το Μπέργκαμο νίκησε με 1-0 τη Ρόμα και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A, ούσα μάλιστα αήττητη μετά από επτά αγωνιστικές. Αποβλήθηκε στα μέσα του δεύτερου μέρους ο Ζοσέ Μουρίνιο που κόντεψε να ορμήσει στον διαιτητή.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες στο ματς, αλλά η Αταλάντα κατάφερε να πετύχει γκολ σε μία από τις λιγοστές καλές στιγμές της στο παιχνίδι. Ο 19χρονος Σκαλβίνι έκανε το 0-1 στο 37′ με υπέροχο γκολ και στο 57′ η Ρόμα έμεινε χωρίς προπονητή αφού ο Μουρίνιο είδε την κόκκινη κάρτα γιατί διαμαρτυρήθηκε έξαλλα για μια παράβαση πέναλτι.

Διαβάστε επίσης: Τι παίζει με Μπέικον και Πονίτκα στον Παναθηναϊκό (vids)

Στο υπόλοιπο του ματς οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το γκολ το οποίο δεν ήρθε ποτέ κι έτσι δεν απέφυγαν την πρώτη εντός έδρας ήττα για φέτος στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ