Χάος στη Γιουβέντους, οπαδοί «επιτέθηκαν» στον Μπονούτσι

Χάος στη Γιουβέντους, οπαδοί «επιτέθηκαν» στον Μπονούτσι

Χαμός στη Γιουβέντους, με τους οργανωμένους οπαδούς να εξαπολύουν επίθεση κατά του Λεονάρντο Μπονούτσι. Ποια κίνηση του έμπειρου στόπερ τους εξόργισε.

Παραπαίει σε όλα τα επίπεδα η Γιουβέντους. Το ένα αρνητικό αποτέλεσμα διαδέχεται το άλλο για τη «Μεγάλη Κυρία», με τα πρώτα απειλητικά… σύννεφα πάνω από τον Αλέγκρι να κάνουν την εμφάνισή τους. Μέσα σε όλα, ήρθε και η «επίθεση» των οπαδών στον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο έμπειρος αμυντικός βρέθηκε στο στόχαστρο των εξοργισμένων και απογοητευμένων οπαδών της «Γιούβε», λόγω μιας κίνησής του στο ματς με τη Μόντσα. Συγκεκριμένα, ο Μπονούτσι μάζεψε τους συμπαίκτες του και πήγαν προς τη μεριά που βρίσκονταν οι φίλαθλοι της ομάδας, για να ζητήσουν συγγνώμη.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το DNA του ανίκητου…

Η συγκεκριμένη κίνηση δεν άρεσε καθόλου στους οργανωμένους της «Μεγάλης Κυρίας», οι οποίοι εξαπέλυσαν απίστευτη επίθεση κατά του 35χρονου κεντρικού αμυντικού.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι οπαδοί της Γιουβέντους:

«Ήταν μια κίνηση που δεν καταλαβαίνουμε και την χαρακτηρίζουμε γελοία. Έγινε με πρωτοβουλία κάποιου που θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη, αλλά ενεργεί σαν θύμα θυσίας. Ο Μπονούτσι ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα γίνει ηγέτης. Δεν ήταν ηγέτης στην Τρεβίζο, ούτε στην Πίζα, ούτε στην Μπάρι, ούτε στη Μίλαν και σίγουρα ούτε στη Γιουβέντους.

Σε μία περίοδο πλήρους σύγχυσης εντός και εκτός γηπέδου, υπάρχει πλήρη αναρχία στην ομάδα και όποιος θέλει αυτοαποκαλείται αρχηγός ή ηγέτης, χωρίς να έχει το χάρισμα ή την αποδοχή των φιλάθλων της ομάδας. Ένας καλός στρατιώτης δεν σημαίνει πως μπορεί να γίνει και καλός στρατηγός.

Το να φέρνεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μπροστά στους οπαδούς σαν αρνιά που πάνε στην σφαγή, ακούγοντας αποδοκιμασίες και προσβολές, είναι απλά παράλογο. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις μια ομάδα αδύναμη. Το ακριβώς αντίθετο από αυτό που χρειάζεται σε αυτό το άθλημα. Κάνεις κακό στην ομάδα. Κάνατε εμάς και εσάς να φαινόμαστε γελοίοι, μπροστά στους αντιπάλους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ