Ζανέτι: «Δεν κινδυνεύει ο Ινζάγκι»

Ζανέτι: «Δεν κινδυνεύει ο Ινζάγκι»

Ο παλαίμαχος άσος και πλέον αντιπρόεδρος της Ίντερ, Χαβιέρ Ζανέτι, τόνισε σε δηώσεις του πως ο Σιμόνε Ινζάγκι δεν κινδυνεύει να χάσει τη θέση του, καθώς όλοι είναι υπεύθυνοι για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας.

Η Ίντερ δεν βρίσκεται και στην καλύτερή της περίοδο το τελευταίο χρονικό διάστημα και μετά από επτά αγωνιστικές στη Serie A, βρίσκονται ήδη στην 7η θέση και 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Νάπολι. Παρ’ όλα αυτά η διοίκηση του συλλόγου όπως φαίνεται, συνεχίσει να στηρίζει τον προπονητή Σιμόνε Ινζάγκι.

Συγκεκριμένα, ο θρύλος των «νερατζούρι», Χαβιέρ Ζανέτι, δήλωσε:

Διαβάστε επίσης: Ακόμα δεν βρήκαμε αντικλείδι για τις κλειστές άμυνες…

«Για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί ευθύνονται όλοι, όχι μόνο ο προπονητής. Το ξεκίνημα της σεζόν δεν ήταν όπως το περιμέναμε», ενώ σχετικά με το μέλλον του προπονητή ήταν σαφής: «Όχι δεν κινδυνεύει. Εξάλλου δε θα ήταν σωστό καθώς ευθυνόμαστε όλοι για αυτές τις εμφανίσεις. Τώρα χρειαζόμαστε προσωπικότητα για να βγούμε από αυτή τη θέση».

Σε ερώτηση για το αν η Ίντερ μπορεί να βγάλει τον εαυτό της από αυτήν την κατάσταση:

«Ναι, εξάλλου το έχουμε αποδείξει και στο πρόσφατο παρελθόν. Απλά πρέπει να βρεθεί ξανά. Αυτό το γκρουπ είναι αρκετά δεμένο».

Για τις αναμετρήσεις κόντρα σε Ρόμα και Μπαρτσελόνα είπε:

«Αυτοί οι αγώνες και οι αντίπαλοι έρχονται τη σωστή στιγμή γιατί μέσω από κάποια θετικά αποτελέσματα από αυτούς μπορούμε να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας και να κοιτάξουμε μπροστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ