Ντι Μαρία: Τώρα πήγε – τώρα φεύγει από τη Γιουβέντους;

Ντι Μαρία: Τώρα πήγε – τώρα φεύγει από τη Γιουβέντους;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», ο Άνχελ Ντι Μαρία είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Γιουβέντους για περισσότερο από μία σεζόν.

Τα πράγματα στη Γιουβέντους συνεχίζουν να είναι δύσκολα τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες, το κλαμπ έχει ζημιές ύψους 254 εκατ. ευρώ και όπως φαίνεται οι ποδοσφαιριστές είναι εκείνοι που θα «πληρώσουν το μάρμαρο».

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, «Gazzetta dello Sport», «δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για εναλλακτικές και από επιλογή ή από ανάγκη θα αποχωρήσουν ορισμένοι παίκτες», με τις περικοπές να αναμένεται να ξεκινήσουν από τους πιο υψηλά αμειβόμενους. Ένας από αυτούς είναι και ο Άνχελ Ντι Μαρία.

Διαβάστε επίσης: Ο Ντανιέλ Μπατίστα ανοίγει την καρδιά του στο «10»: «Έρχομαι να ζήσουμε το όνειρο»

Ο Αργεντινός βρίσκεται στη «μεγάλη κυρία» από το καλοκαίρι, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο για ένα μόνο χρόνο, αξίας 6 εκατ. ευρώ, ενώ με τα μπόνους αυτό ανέρχεται στα 7,5 εκατ, με τον ίδιο να κάνει αυτήν την επιλογή για να είναι πιο εύκολο για εκείνον να μπορεί σύντομα να βρει άλλη ομάδα.

Στην Ιταλία πάντως θεωρούν δεδομένο πως ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, θα αποχωρήσει από το Τορίνο στο τέλος της σεζόν λόγω της ανάγκης της ομάδας για να μειώσει τους μισθούς. Στην ίδια μοίρα φαίνεται να βρίσκεται και ο Ραμπιό αλλά και ο Κουαρδάδο, που έχουν την υποστήριξη του Αλέγκρι αλλά αμείβονται με υψηλά συμβόλαια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ