Ίντερ – Ρόμα 1-2: «Έκλεισε» το σπίτι των νερατζούρι ο Μουρίνιο

Ίντερ – Ρόμα 1-2: «Έκλεισε» το σπίτι των νερατζούρι ο Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επέστρεψε ως αντίπαλος στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και πίκρανε την Ίντερ, με τη Ρόμα να φεύγει νικήτρια με 2-1, κάνοντας μάλιστα ανατροπή.

Άλωσε το Μιλάνο η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο! Η Ίντερ προηγήθηκε, αλλά ο Πορτογάλος πίκρανε την πρώην ομάδα του και έφυγε με σούπερ διπλό (1-2) από το «Τζουζέπε Μεάτσα», μένοντας στο -4 από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Στο 12′ ο Τζέκο σκόραρε, αλλά μετά από εξέταση του VAR το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Ο Τσαλχάνογλου άγγιξε το γκολ με τη συμπλήρωση 20 λεπτών και στο 30′ ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους όταν ο Μπαρέλα έδωσε στον Ντιμάρκο κι εκείνος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Η ακίνδυνη, μέχρι εκείνο το σημείο, Ρόμα ξύπνησε και αφού απείλησε στο 38′ με τον Ντιμπάλα, έφτασε στο 1-1 στο επόμενο λεπτό με τρομερό σουτ στην κίνηση από τον Αργεντινό.

Διαβάστε επίσης: Με Μαρσέλο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο!

Στο δεύτερο μέρος και πάλι η Ίντερ ήταν πιο απειλητική, αλλά η Ρόμα βρήκε το γκολ που της έδωσε τη νίκη. Στο 63′ ο Τσαλχάνογλου βρήκε δοκάρι με εκτέλεση φάουλ και στο 75′ ο Σμόλινγκ έκανε το 1-2 με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Πελεγκρίνι. Μάλιστα στο 89′ ο Έιμπραχαμ αστόχησε σε τετ α τετ για να πετύχει και τρίτο γκολ, με τη Ρόμα να πανηγυρίζει τελικά τη μεγάλη νίκη.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ντάμφρις (81’ Μπελανόβα), Μπαζτόνι (81’ Γκόζενς), Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι Μπαρέλα, Ασλάνι (77’ Μχιταριάν), Τσαλχάνογλου (77’ Κορέα), Ντιμάρκο (88’ Καρμπόνι), Λαουτάρο Μαρτίνες, Τζέκο

Ρόμα: Πατρίσιο, Σμόλινγκ Ιμπάνιεθ, Τσελίκ, Μαντσίνι, Κριστάντε, Μάτιτς, Σπινατσόλα, Πελεγκρίνι (81’ Μαντί Καμαρά), Ντιμπάλα (58’ Έιμπραχαμ), Τζανιόλο (86’ Μπελότι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ