Με Μαρσέλο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο!

Με Μαρσέλο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο!

Ο Μαρσέλο είναι για πρώτη φορά σε αποστολή του Ολυμπιακού, για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Η πρώτη αποστολή του Μίτσελ.

Ώρα Μαρσέλο στον Ολυμπιακό! Όπως είχε προαναγγείλει to10.gr, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ βρίσκεται στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και πλέον είναι στην ευχέρεια του Μίτσελ αν θα τον χρησιμοποιήσει. Ο Μαρσέλο προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς όλη την εβδομάδα και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Από εκεί και πέρα στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού βρίσκεται και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αλλά και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που μετράει λίγα 24ωρα στον Ολυμπιακό. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Χάμες Ροντρίγκες που επέστρεψε με πρόβλημα από τα ματς της Κολομβίας, όπως και οι Ουί Τζο Χουάνγκ, Τόμας Βατσλίκ και Ουσεϊνού Μπα.

Διαβάστε επίσης: Super 3 για Μπέο, Μελισσανίδη και… μπανανόφλουδα – Ξεκάθαρο μήνυμα (pic)

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (2/10, 16.00, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ) τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Μετά το τέλος του προγράμματος του Σαββάτου (1/10), ο προπονητής Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ