Έμπολι – Μίλαν 1-3: Πήρε την ματσάρα και παρέμεινε στο κυνήγι της Νάπολι (vids)

Έμπολι – Μίλαν 1-3: Πήρε την ματσάρα και παρέμεινε στο κυνήγι της Νάπολι (vids)

Τι και αν ισοφαρίστηκε στο 92'; Η Μίλαν βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, ώστε να πετύχει δύο γκολ στα εναπομείναντα λεπτά με τους Τουρέ και Λεάο, πραγματοποιώντας έτσι την μεγάλη «απόδραση» από την έδρα της Εμπόλι με το τελικό 3-1. Στο -3 από την κορυφή οι «ροσσονέρι,»

Ένα απίστευτο παιχνίδι εκτυλίχθηκε στο «Στάδιο Κάρλο Καστελάνι»! Η Μίλαν ισοφαρίστηκε στο 90ο λεπτό από την Έμπολι, όμως οι «ροσονέρι» βρήκαν τον τρόπο να σημειώσουν δύο τέρματα στον χρόνο που απέμενε και έτσι έφτασαν σε ένα πολύ σημαντικό διπλό με σκορ 3-1 που θα τους βοηθήσει ενόψει της συνέχειας.

Ο Μπαϊράμι ισοφάρισε στο 92′ το γκολ του Ρέμπιτς (79′), ωστόσο η Μίλαν κατάφερε να μπει και πάλι σε θέση οδηγού σε χρόνο dt. Μάλιστα το πέτυχε με άκρως εμφατικό τρόπο, με τον Μπαλό-Τουρέ να της δίνει το φιλί της ζωής στο 90+4′ γράφοντας το 2-1 και τον Λεάο να την λυτρώνει οριστικά στο 90+7′ για το τελικό 3-1 που την φέρνει στην 3η θέση και στο -3 από την πρωτοπόρο Νάπολι.

ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Στογιάνοβιτς, Ντε Βίντερ, Λουπέρτο, Παρίζι, Γκράσι (45+2′ Μαρίν), Χάας (83′ Καμπιάγκι) Χέντερσον (58′ Μπαϊράμι), Πιάτσα (58′ Μπαντινέλι), Λάμερς, Σατριάνο (83′ Ντέστρο)

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια (39′ Καλουλού), Κιάερ (72′ Ντεστ), Τομόρι, Μπαλό-Τουρέ, Μπενασέρ, Τονάλι, Σαλεμάκερς (33′ Κρούνιτς), Ντε Κετελάρε (73′ Ντίαθ), Λεάο, Ζιρού (73′ Ρέμπιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ