Μαλντίνι: «Πιστεύω πως θα μείνει στη Μίλαν ο Λεάο»

Μαλντίνι: «Πιστεύω πως θα μείνει στη Μίλαν ο Λεάο»

Παρά το γερό μπάσιμο της Τσέλσι, ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, πιστεύει ότι ο Ραφαέλ Λεάο θα παραμείνει κάτοικος Μιλάνου.

Ο Ραφαέλ Λεάο έχει πρόταση να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν, καθώς είναι βασική επιλογή του Στέφανο Πιόλι για την επίθεση των «ροσονέρι», αλλά η Τσέλσι επιμένει στην απόκτηση του.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα την εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport», η ομάδα του Μιλάνου δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται στην Εθνική ο επόμενος… Ντόρσεϊ – Μίλησε ήδη με τον Ιτούδη

Το σχετικό ρεπορτάζ, πάντως, αναφέρει πως η ομάδα του Λονδίνου έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον Λεάο και είναι έτοιμη να προσφέρει τον Ιανουάριο 130 εκατ. ευρώ (!) για να πάρει τα δικαιώματα του. Επίσης ο Λεάο ζητά αύξηση στις αποδοχές του από τα 1.5 εκατ., στα 7.5 εκατ. ευρώ, κάτι που δεν αποδέχεται η διοίκηση της Μίλαν.

Ο τεχνικός διευθυντής, πάντως, της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Πάολο Μαλντίνι, δήλωσε αισιόδοξος πως τελικά θα καταφέρει να πείσει τον Πορτογάλο σταρ να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του:

«Μιλάω συνεχώς μαζί του και πιστεύω πως έχουμε βάσιμες ελπίδες να τον κρατήσουμε στην ομάδα. Γνωρίζει καλά πως η Μίλαν είναι η κατάλληλη ομάδα για να τον βοηθήσει στην εξέλιξη του, όπως έγινε και τα τελευταία χρόνια. Είναι σπουδαίος παίκτης και ξέρω πόσο αγαπάει την ομάδα και το Μιλάνο», τόνισε σχετικά ο Μαλντίνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ