Στην τελική ευθεία του Ζίγιες στη Μίλαν

Στην τελική ευθεία του Ζίγιες στη Μίλαν

Όλα δείχνουν πως σύντομα θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ Μίλαν και Τσέλσι για τη μετακίνηση του Χακίμ Ζίγιες στην ιταλική ομάδα τον Ιανουάριο

Όλο το καλοκαίρι ακουγόταν πως ο Χακίμ Ζίγιες θα πάει στη Μίλαν. Η θερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε, αλλά ο Μαροκινός επιθετικός τελικά παρέμεινε στην Τσέλσι.

Ωστόσο, η μετακίνηση όπως όλα δείχνουν θα γίνει! Στις τάξεις των «ροσονέρι» εκφράζεται η αισιοδοξία πως σύντομα θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και ότι ο Ζίγιες θα αποκτηθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο για 1,5 χρόνο δανεικός από τους Λονδρέζους, με οψιόν αγοράς ύψους 27 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2024!

Ο Μαροκινός φορ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γκρέιαμ Πότερ για την αρχική ενδεκάδα και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Μιλάνου, Πάολο Μαλντίνι, έχει δώσει τα χέρια με τον ατζέντη του, σε συνάντηση τους τον περασμένο μήνα, εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι δύο άνδρες τα είπαν και στο Λονδίνο στο περιθώριο της αναμέτρησης των δύο ομάδων για τους ομίλους του Champions League, σε έναν αγώνα όπου η Τσέλσι επικράτησε με 3-0 της Μίλαν.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Ζίγιες ζήτησε επίσημα από τη διοίκηση της Τσέλσι να φύγει από το Λονδίνο και να συνεχίσει στην Ιταλία και τη Μίλαν την καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ